Polévka z pytlíku do vody sypána,
v moderní kuchyni vždycky je vítána,
složitá příprava není zde nutná,
občas se promíchá, výtečně chutná.
Sáčková rýže pak s pokrmem z konzervy
muži tvář zachmuří, brnká mu na nervy,
na židli u stolu je jako na trní,
když buchty práškové hostinu doplní.
Zanikla sláva domácí kuchyně?
Co k tomu řeknete,
babičky, maminky, tchýně?

Nedělní oběd
25. 1. 2015Zpět na homepage
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 10. týden
Považujete se za gurmány? A vyznáte se ve světového kuchyni? Tak právě to ověří vědomostní kvíz tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?
Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit