Kuřecí flamendr

Kuřecí flamendr

11. 10. 2012

Kuřecí flamendr je nejen velmi chutný, ale také rychlý a jednoduchý.

Ingredience
400 g kuřecích šťavnatých řízků, 2 cibule, 3 až 4 feferonky, 5 stroužků česneku, 1/2 hlávky čínského zelí, 4 lžíce oleje, 2 dl bílého vína, sůl, pepř.

Postup
Na oleji osmahneme nasekanou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Potom postupně přidáváme nakrájené feferonky, zelí a prolisovaný česnek. Podlijeme vínem, osolíme, opepříme a asi pět minut směs podusíme. Podáváme s pečivem. 

Dobrou chuť!

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?