Přijdeš? Přijď!
6. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
6.12.2014 18:14
....no teda Radku nevím, nevím jestli zůstaneme kamarádi.....!!!!....:))))))))))))))))))))))))))
Radovan Cakl
6.12.2014 18:11
Vando, to střevo se v Tobě fakt nezapře. Teda myslím to básnický ,;-)))
VANDA Blaškovič
6.12.2014 17:49
....no jednoduchá odpověď, tak cítím že mne muži milují...hezké? A proto můžu mluvit v mužském rodu...:)) ne lesba nejsem, ani náááhodou...to se mi nelíbí...:)) dokonce příčí...potřebuji chlapa jako horu ale který umí být i tajtrdlík pokud si zamanu...:)) souhlas?
Jana Šenbergerová
6.12.2014 17:43
Něco mi to připomnělo, u pupíku zašimralo. I mě by zajímalo to, co Milenu. To není kritika, to je čirá zvědavost. Pěkné! :-)
Lidmila Nejedlá
6.12.2014 15:54
Vando, je tam všechno. Čiší z toho touha, která je schopná všeho. Moc se mi to líbí.
Olga Skatkova
6.12.2014 12:30
Ahoj Vando, to je pecka! Nevim co je lepsi zda basen nebo foto. Ale poznavam te tam i tam! Jak dlouho jsi to smyvala? Fakt original jak je u tebe obvykle. Tva energie je bezedna. Obdivuji!Kde ji holka stale beres?
Hana Šorejsová
6.12.2014 12:01
Vando, moc se ti to povedlo, jak píše Libuška či Luboš...důležité je rozdávat radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA