Jak si doma jednoduše vyrobit vánoční dekorace
FOTO: autorka

Jak si doma jednoduše vyrobit vánoční dekorace

2. 12. 2020

Vánoční stromeček, svícen, vánoční srdíčko, vánoční had, věneček, podkovička z papírových ruliček ozdobí a nebo potěší obdarovaného. Srdíčka a podkovičky i s popisem jsem už tady nabídla, tak dnes vyzkoušejte  stromeček, svícen, věneček a hezkou ozdobu na vánoční stůl vánočního hada.

hobby Vánoce
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Krásné, půvabné, nápadité.
Růžena Antlová
jak vidím ty mé výrobky tak mi je strašně líto , že letos jsem nemohla nic vyrobit ještě nemůžu stále zatěžovat pravou ruku ale věřím že bude líp musí mám od loňska namotanou celou bednu ruliček . A Libore tvůj komentář mě hodně rozesmál !!!!!
Alena Vávrová
Růženko, patřím mezi ty šťastné, co od Tebe pár Tvých vánočních dekorací dostalo jako dárek. Když jsem je dávala do vánoč. okna, moc jsem na Tebe a Tvoje neúnavné a šikovné ruce vzpomínala. Přeji Ti krásný advent !
Zuzana Pivcová
Piš dál, Růženko, dnes jsme byly se sestrou na vánočních trzích v Letňanech, ale kam se na Tě mnohé výrobky hrabou!!
Dana Puchalská
Paráda! Paráda! Paráda!
Libor Farský
Tohle opravdu obdivuji, já bych ovšem potřeboval instruktážní video, nebo ještě lépe půjčit si instruktorku domů.
Hana Rypáčková
Vždy jsen tvé umění obdivovala...
Dana Kolářová
Růži, ráda jsem se znovu podívala na tvé krásné vánoční dekorace. Hezký Advent.
Eva Komínová
Ozdobičky jsou nápadité a hezké. Zaujal mě stromeček, asi ho taky zkusím.
Věra Lišková
Vánoční ozdoby se mi moc líbí, krásné a vkusné. Umíte rozdávat radost. Přeji krásný adventní čas.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%