Fotogalerie: Život v zahradě
8. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.12.2014 19:14
Bez dobrého fotoaparátu to nejde, ale dobrý fotograf také udělá své. Nádherné!
Radovan Cakl
8.12.2014 17:07
Mirku, díky za zhodnocení. Byl to Nikon 55-300mm f/4,5-5,6 AF-S DX G ED VR, který jsem před téměř třemi lety koupil v setu s Nikkor 18–55 mm f/3,5–5,6 G AF-S VR DX a tělem D5100. Později jsem dokoupil pevný Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G a Nikon 18-105mm f/3,5-5,6 AF-S DX G ED VR. Toho krátkýho zoomu bych se chtěl zbavit za rozumnou cenu, je jak nový. Jinak občas používám Panasonic FZ18 a starý kompakt Nikon Coolpix 5600. Tím jsem přefotil Jitce dědečka v uniformě do Retra, makro má od 5cm. Doufám, že půjdeš příkladem a brzy se přidáš. Protože jedna vlašťovka jaro nedělá, obzvlášť počátkem zimy.
Radovan Cakl
8.12.2014 17:00
Děkuji všem za pochvalu, hlavně jsem rád, že se fotky líbí. Ty dvě sýkorky jsem fotil přes dvojité okenní sklo v kuchyni, tak je znát, že je to dost upravované v kompu. Bohužel to jinak nešlo. Ještě jednou dík, a doufám, že se další přidáte. Pokud fotky posílané do Foto dne mají "sourozence", stojí za to naší rodině je předvést. A to platí i pro ty, kteří a které zatím nenašli/y odvahu. Taky jsem se rozmýšlel, ale Mirek Š. mne popíchl, a já mu na to naskočil 9-)
Alena Vávrová
8.12.2014 16:27
Váš počin s fotogalerií vítám a nad vašimi snímky nešetřím obdivem. Však se chodím dívat i na profil, nejen váš. S tím "nedostatkem ...... a přehnanou ......." máte taky svatou pravdu. Makro se mi moc líbí, ale chce to řádnou výbavu. A také čas, trpělivost a dobrý postřeh. Pak je to radost dívat se na výsledky Lovu beze zbraní.
Miroslav Štorch
8.12.2014 16:03
Moc pěkné snímky Radku a byla by škoda, kdyby skončily jen na profilu nebo doma na kompu či v symbolickém šuplíku. Jsou to - Lovy beze zbraní - v přírodě na zahradě i jinde. Snad se přidají i další výborní fotografové a děvčata fotografky. Mám zkušenost, že nesoutěžní festivaly hudby nebo sborového zpěvu jsou lepší než ty soutěžní, kde je hodně napětí a pocity nespravedlnosti po rozhodnutích poroty. Tady si řekneme - to je krásné a tamty snímky jsou také moc hezké. Stejně tak se třeba další přidají v diskotékách. Jaký byl ten objektiv pro Nikona ? Širokoúhlý nebo zoom. Byly tam mezikroužky ? Díky za odpověď a prima snímky.
Jana Drobňáková
8.12.2014 12:56
Klobúk dole! Koľko hodín presedím s foťakom v ruke a nič! Mne by aj tie holuby uleteli kým by som cvakla.
Růžena Antlová
8.12.2014 12:17
Nádhera ! To se vůbec nedivím že Vám v obchodě s fototechnikou vaše snímky zveřejnili na podporu prodeje jsou super !
Hana Rypáčková
8.12.2014 12:17
Máš nádherné fotky .Výborný nápad.Snad i pro méně zdatné a začínající fotografy.Také by se mohly v příspěvcích udílet rady.../Jak upravit, oříznou, světlo,přepal atd./To je jako článek Fotogalerie do Moje zábava?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA