Ilustrační foto: pixabay.com
Já a legenda Harley-Davidson
8. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
10.1.2017 19:15
Moji synové jsou motorkáři, já ostuda nevím jak se ty jejich mašiny jmenují, ale jsou silné , cestovní. Já jsem ráda jezdila na mopedu a pionýru :-)
Jana Drobňáková
9.1.2017 10:13
Syn „harlejku“ mal. Musel ju predať, lebo potreboval peniaze na kúpu rodinného domu. On to robil s ťažkým srdcom, ale ja pokojnejšie spávam. Motorky a zvlášť Harley je to veľká láska, ale cením si u neho, že sa jej dokázal vzdať a založil si normálnu rodinu.
Alena Vávrová
8.1.2017 21:39
Žádná "nadupaná" motorka mne nenechává chladnou, ale po svezení už netoužím. Povozila jsem se zamlada, sice jen na Jawě 250, víc než dost.
Zuzana Pivcová
8.1.2017 18:45
Článek jsem přečetla s radostí, protože to je alespoň trochu můj svět, i když překvapivě až hodně ve zralém věku. Kdysi jsem tu měla příspěvek Pavouk a ještě dávno předtím článek Je mladší než já. Dají se vyhledat. Díky. :-)
Jaroslava Handlová
8.1.2017 18:26
Harley je krásný a svezení bylo určitě pěkným zážitkem. Mě by však více lákalo znovu navštívit Švýcarsko a u Vašeho článku jsem si vzpomněla na jednu epizodu. Když jsme s manželem v roce 1985 poprvé navštívili Švýcarsko, potkala nás úsměvná příhoda právě na břehu Curyšského jezera. Zastavili jsme v malé obci, vyndali z auta rozkládací stolek a židličky. Manžel ještě nadzvedl kapotu přehřátého motoru, aby se snad ve stínu a vánku lépe vychladil. Pohodlně jsme trávili odpolední siestu. Okolo šel starší Švýcar a obdivně si prohlížel naši Škodu 100. Překvapil nás jeho zájem, u nás to tehdy bylo nejběžnější vozidlo. Jeho však zaujalo, že máme „náhradní“ motor. To zase rozesmálo nás. On byl zvyklý na motory v autě vždy vpředu. Považoval tedy logicky naše auto za „dvoumotorové“. Byl milý a dobrosrdečný. Nemohla jsem ho v tom omylu nechat. Zvedla jsem kapotu vpředu, abych ho přesvědčila, že tam my motor nemáme. Kroutil hlavou a s úsměvem dodal něco jako, že stále se má co učit. Švýcar od Čechů!
Marie Seitlová
8.1.2017 17:15
Pěkně jsem si početla. Motorky mám ráda, vnuk má motorku a už mě on i syn povozili. A vloni na srazu i60 v Loučné jsem se svezla na super motorce od Jirky. Byl to super zážitek.
Hana Rypáčková
8.1.2017 17:03
Ale Eleno, chyba se stala.Já si budu přát svézt na tom Harley...Už mám slíbíno.
Elena Valeriánová
8.1.2017 15:55
Já jsem tyto mašinky viděla ve velkém počtu jednou o velikonocích v Poděbradech. Bylo to úžasné. Stroje nablýskané a opečovávané s láskou. Majitelé vyšňořeni, tak jak píšete. Strávili jsme mezi nimi hodně času a ta spanilá jízda nakonec, paráda. Ale k narozeninám si budu přát leda tak elektrokolo.
Hana Rypáčková
8.1.2017 14:10
Jsou to senza stroje. Láska na první pohled. Syn ho nemá, ale jeho kamarád senzační harley-davidson cvo road glide ultra. Ovšem milion nejmíň. Budu si to pá k jarním narozeninám.. Oblečení vnuka na motorku mi je...To dám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA