Vánoční honička či pohodička?

Vánoční honička či pohodička?

9. 12. 2014
Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Jen počkej zajíčku Štorchýýýčku ! To že není poezie !! Ty brďo, ty tomu vůbec nerozumíš !! A nedám ti ani drobeček i kdybys prosil chorvatsky NIŠTO !!...a máš to !!!
Eva Mužíková
Přesně tak, jak říká pan Štorch. Já nepeču vůbec / tedy cukroví/, tak jsi ve mně vzbudila trochu závisti. Jinak Tě musím pochválit za rozverné zakončení Tvé tvorby...
Miroslav Štorch
Vánoční říkánka pro potěchu mlsných mužů a vzbuzení závisti těch žen, které pečou méně :-) Poezie to není, ale je to zábavné pro přátele. Pan Hráček by v podobném rytmu přidal politickou satiru. Díky Vando.
Hana Šorejsová
Vandi, pohoda jde především z tebe, a ty jsi básnířka number one , to se říkává jako lichotka, ale tohle vánoční je romantické a milé , patřící k vánocům. Díky!
VANDA Blaškovič
...Jano já už mám napečeno - zatím jen virtuálně - a to je pohodička !...:)))
Jana Šenbergerová
Ty se, Vando, nezdáš! Já si tu klidně sedím s nohou přes nohu, i když jsem zatím pracně upekla jen linecké, které ještě musím spojit marmeládou. Předevčírem nám jistič už podruhé vyhodil pojistky. Marně jsme pátrali po příčině a nemohli ji objevit. Včera jsme zjistili, že jsme mohli vyhořet od sporáku, který musíme mít zapojený přes prodlužovačku. Takže nepečem, čekáme na lepší kabel. :-)) Předpokládám, že jde o nadsázku. Jen z toho výčtu dobrot jde na mě mdloba a žlučník začíná protestovat. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%