Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
19.12.2014 23:15
Asi to nebylo "jen tak",nicméně je k tomu třeba dost odvahy a výsledek je téměř velkolepý! Jsem sice dost odvážná"holka",ale nevím,nevím.S podporou vás všech bych se do toho taky dala.Pěkné dny! mm
Zuzana Pivcová
19.12.2014 21:00
To je vidět, že ta dáma vpředu "předcvičuje", ale to nevadí, někdo potřebuje inspiraci. Budu-li na příštím srazu, nezaváhám ani na chvíli, MM!!
Lidmila Nejedlá
19.12.2014 18:31
Zažila jsem to v Praze na hl. nádraží. To tančila ale mládež. Babkám to jde ale také.
Libuše Křapová
19.12.2014 14:38
Nádherné a radostné video :-) Když se podíváte, starší tanečnice jsou tónované do bleděmodré a červené. Myslím, že jsem o tom četla, že to bylo naplánované odpředu, ale nijak to neubírá na kráse a živosti. Natrénujeme to na setkání a pak roztančíme Prahu - nebo Brno, tam to mám blíže. Marie Magdalena bude určovat tempo a předcvičovat, souhlasíte? :-)))
Vladka Steinová
19.12.2014 13:21
Dobrý den, p. M.M.Klosová, poslala jste velmi milý a pohodový videozáznam,který rozveselí.Jsou to sympatické babči a jak jim to jde! Zvláště té vpředu, té "modrobílé"!