Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Olga Štolbová
3.1.2015 20:06
JItko, úžasná báseň. Máš pravdu, jiného nehledej, po letech jsou si všichni podobní a hlavně, muži neradi říkají "mám tě rád". Rána mazlivá mě také chybí a lepší už to zřejmě nebude. Líbí se mi, že se nevzdáváš. ***
Jitka Chodorová
3.1.2015 19:48
Děkuji všem za komentáře,básnička byla psaná ve chvíli,kdy to bolelo,už je vše jinak,ale neříkám,že veselo,od poslání do dnes uplynulo skoro14 dní.Možná bych to dnes nenapsala,možná bych to napsala jinak,ale na to už asi nezáleží.Díky všem,kdo projevili nějaký názor,vážím si toho.
Jana Šenbergerová
3.1.2015 18:10
Paradoxně díky tvým posmutnělým veršům cítím o to větší vděčnost za to, že to mám teď jinak. Myslím, že mnohá žena ví přesně, o čem píšeš. A moc zdařile. :-)
VANDA Blaškovič
3.1.2015 17:24
Jitko, Ty víš že já hraji na veselejší strunu života. Mne Tvoje báseň bolí. Je pro mne příliš teskná a poddávající se. Můj pocit ovšem nikterak nesnižuje kvalitu Tvé básně. Jen říkám - raději slunce nežli tmu, raději úsměv nežli pláč. I když naděje a touha je uzdravující. I když někdy příliš dlouho trvající naděje a touha je ubíjející...a bolí...
Eva Mužíková
3.1.2015 15:36
Taky se mi Tvé veršování moc líbí, srozumitelné, všeříkající.
Jiří Libánský
3.1.2015 13:33
Je v tom všechno. Pravdivé vyjádření citů, jemné, ale všem srozumielné. Moc hezky a citlivě veršovane v pomalém rytmu. Opravdu se to povedlo a mě se to líbí.
Marie Magdalena Klosová
3.1.2015 13:26
Milá Jitko,Láska se neztratila,jen se Ti někam zatoulala.Nebo si hraje na schovávanou.Zase se ukáže,věř.
Lidmila Nejedlá
3.1.2015 11:32
Ach jo, ta věčná touha! Máte odvahu o ní psát...
Soňa Prachfeldová
3.1.2015 10:47
Dojímá mě Jitko Tvé lyrické básnění, prostě jsi snivá dušička a protějšky neumí vyjádřit, co bychom chtěly slyšet ach jo !
Zuzana Pivcová
3.1.2015 09:48
Jíťo, začala jsi novoročně, ale ve známém tónu, který je Tvou součástí a Ty se neumíš přetvařovat. Proto jsou Tvé verše vždy poutavé, i když trochu bolí.