Rok s magazínem i60 aneb
Jaké to bylo a jaké to bude

Rok s magazínem i60 aneb
Jaké to bylo a jaké to bude

31. 12. 2014
čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Zrovna při čtení článku zazněla z rádia písnička V.Neckáře - koukám, jak ten čas letí ... nechám ho letět a zpívám si dál ... zpívat si jistě může i celá redakce, které se myslím podařil tah na bránu hledáním zralých modelek. Mluvím za sebe, ale pravděpodobně i za mnohé další čtenářky, neboť jsem i60 objevila právě díky této akci. A je mi tu s vámi dobře, takže držím palce a přeji redakci úspěchy v jejím dalším konání. A nevysychající pramen inspirace v dílcích čtenářů jistě ani nedovolí ten zurčící potok zastavit. PF 2015
Helenka Vambleki
A já nečekám na půlnoc a připíjím hned :) Jsem ráda, že jsem součástí tohoto soukolí, a že i díky tomuto webu je jasné nám všem a také občasným cizím a mladším návštěvníkům, že zdaleka nepatříme a dlouho ještě nebudeme patřit do starého železa!!!
Lidmila Nejedlá
Už se těším, jak se rozšíří moje obzory. Děkuji redakci za empatii k seniorům. Ať je rok 2015 ve znamení přátelství.
Libuše Křapová
Děkuji redakci za další krásný rok, ve kterém mně i60 obohatilo život. Jsou zde perfektní lidé, v redakci i mezi čtenáři. Všem nám přeji, ať se nám v novém roce daří, ať se zde setkáváme v pohodě, v legraci, i tak, že si dokážeme v klidu říci, v čem s někým nesouhlasíme. Takže o půlnoci pozvednu sklenku i na nás všechny. :-)))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%