Můj nejsilnější zážitek
roku 2014: šedesátka!
31. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
31.12.2014 13:31
Haha, taky bych se z růžové asi osypala, nesnesu ji ani na spodním prádle!!! Ale nápad to byl originální a celá akce výborně dopadla!!! Docela ti závidím, moje letošní oslava šedesátky byla proti té tvé tak staromódní a fádní :))))))
Alena Tollarová
31.12.2014 13:00
Děkuji všem, už se nebojím ... a nikomu to neříkejte, ale růžovou ve skutečnosti moc nemusím :) stejně jsem většinu těch věciček rozdala. Ale o tom ten příběh není, zkrátka prima to bylo. A prima snachy, co je pokládám za svoje holky, mám dvě. :)
Lidmila Nejedlá
31.12.2014 12:32
Milá Alenko, z tebe čiší optimismus a šíří se kilometry daleko. Máš skvělou snachu. Však si takovou zasloužíš!
Ať ti to vše vydrží do 99 let.
Eva Mužíková
31.12.2014 10:48
Alenko, tak tohle byl zážitek i pro mne. Ještě že Tě osvítila myšlenka podělit se o něj s námi. Děvče, Ty jsi opravdu sluníčko....
Miluše Hasenohrlová
31.12.2014 10:44
V té růžové jste jako holčička (i když šedesátiletá).Přeji mnoho růžových chvilek v dalších letech.
Jana Slavíková
31.12.2014 10:37
Když mě bylo šede, zkoušela jsem ve skříni najít vhodné oblečení, tedy zástěru a šátek. Nenašla jsem a tak jsem zůstala u strakatých tříčtvrťáků :-)) . Z moře růžové by mi asi naskákala kopřivka, ale proti gustu..... ať se i v dalších letech daří růžově.
Hana Rypáčková
31.12.2014 10:35
Alenko-taková mladá..../Moje maminka to říkala o 85 letých přítelkyních, když jí bylo 90/
Věřím, že v nich oslavíš i další kulaté narozeniny!
A růžová ti sluší..
Zoja Sedláčková
31.12.2014 09:01
Moc vtipný článek a moc pěkná šedesátnice. Tak ať se stejným humorem vykročíte do dalšího roku.
Libuše Křapová
31.12.2014 08:56
Alenko, paráda. Vzít šedesátku s takovou noblesou :-) Ať máš život stále růžový,i když na něj nekoukáš růžovými brýlemi. P.S. Ty šaty ti moc sluší :-)))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA