Vyluštěte si silvestrovskou hřebenovku:
Silvestrovská hřebenovka Miroslava Štorcha
31. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
2.1.2015 20:45
Zuzko, už to máš OK? Při tom, jak zvětšuješ a zmenšuješ se objeví tabulka s procenty v pravém rohu a je tam obnovit pod tím ,tak obnovit to vrátí.
Zuzana Pivcová
2.1.2015 20:18
Je mi to hloupé, že se musím ptát, ale jak se po vyluštění vrátí ta velikost zase nazpět? Poraďte, prosím, ať si nemusím posunovat obří i60.
Alena Tollarová
2.1.2015 19:08
Lyže mě minuly a fakt je, že mě to docela mrzí. Ne sjezd, ale běžky. Na hory jezdíme v létě.
Jana Šenbergerová
2.1.2015 17:11
Také jsem byla zvědavá, po kterých hřebenech chodíte. Pak jsem objevila jinou hřebenovku a marně dumala, jak se dostat k přečtení a vyluštění. Ještě že jsme na to dva! Děkujeme! Pěkné přání, zaslouží si opětování. :-)
Miroslav Štorch
2.1.2015 15:22
Paní Tollarová také jsem rád chodil po hřebenech hor a nekrásnější byla v zimě na běžkách Velká Fatra na Slovensku za 2 dny. Rádi na to s kamarády vzpomínáme.
Miroslav Štorch
2.1.2015 15:20
Paní Křapová stačí několikrát stisknou dvě tlačítka CTRL vlevo dole na klávesnici a k tomu stisknout +++ vpravo uprostřed na číselné klávesnici (nebo jinde :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem