Nejsilnější zážitek: 
Můj konec roku 2014

Nejsilnější zážitek:
Můj konec roku 2014

2. 1. 2015
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Děkuji všem za hezké příspěvky a za účast s mým pejskem. N obrázku mám asi bišonka a to byl pejsem, který mi ve dvou letech umřel na neznámou chorobu. Teď mám malého jorkšírka
Marie Magdalena Klosová
Oblíbili jsme si s mým milým pobavit se na Silvestra dobrým filmem v Minikině kavárna.Už 3 krát nás nezklamali!!! Letos to byla báječná inteligentní francouzská komedie "Co jsme komu udělali".bylo to už ve 3 odpoledne,před tím dobrý oběd,v kavárně /této minikinové/kafíčko se zákuskem.Následně,už doma,dobré vínko,tentokráte vzpomínka na dovolenou,tedy Chateauneuf du Pape a něco k zakousnutí.V TV jen prověřené,např.Všechnopárty.A letos absolutně nekonvenčně - přípitek v posteli !!! Na závěr nadšené pozorování ohňostrojů pouličních zpoza zavřeného okna.O půl jedné nás pohltily peřiny.Bylo to letos milé.Krásný nový rok.mm
Hana Rypáčková
Moc hezky napsané, od srdce.U nás v ulici se někdo "opozdil"a o půlnoci byly salvy dělbuchů.Probudilo mě to na rozdíl od toho našeho hluchoty.Doufám, že se někdo další nezpozdí o dva dny.
Eva Mužíková
Hani, nehledě na moji reakci, musím napsat, že jste Váš zážitek dokázala podat velice hezky, A snad proto, že jsem byla " na stejné lodi", mne zaujal tím více, děkuji za Bertíka i za sebe...
Eva Mužíková
To že se oslavuje příchod nového roku o půlnoci rachejtlema a pod bych pochopila. Počítala bych s tím a udělala vše, abychom to přečkali. Ale nechápu a doslova mne s..., proč se střílí ještě dnes, t.j.: 2. ledna během dne i večer. Z poklidné procházky, kterou musí Bert absolvovat na krátkém vodítku, se díky jedné nečekané ráně se z něj stává rozklepaný chudák, nereagující na nic. PROČ... myslím si, že ani úřady s tím nejsou schopny nic dělat. To musí být zkrátka v lidech..
Zoja Sedláčková
Tak u nás byl až do půlnoci klid. Pak dva ohňostroje asi po dvaceti minutách a dost. Ale je to opravdu "díra". My , na Silvestra chodíme na tradiční výšlap, večer prožíváme jako každý jiný . Jen o půlnoci se sejdeme před domem s nejbližšími sousedy a připijeme si, podíváme se na rachejtle, letos byly docela hezké. Máme čtyři kočičky a vyplašená byla jen jedna. Tu jsem v jednu dolovala z pod kuchyňské linky.
Vladka Steinová
Dobrý den, pani Hano, asi jste svým příspěvkem promluvila tak nějak za všechny. V TV nebylo na co se dívat, pejskové jsou ten den myslím chudáci a tady u nás v Praze 4 to bouchalo do 02.30 hod. Bylo to tak dobré na rozbolení hlavy. Máme to za sebou a tak zase 31.12.2015 se budeme těšit!
Lidmila Nejedlá
Paní Hano, cítím s vámi a vaším pejskem. Prožíváme to všichni, kdo máme pejsky. Teď už se těšte na klid a tu krásnou hudbu jara až se vrátí ptáci.
Olga Štolbová
Milá Hani, moje Silvestry jsou hodně podobné ttomu Tvému, jen moji kočku Míšu nemusím venčit, pustím ji na zahrádku, ale v tomhle počasí udělá tři krůčky ven a znechuceně se vrací. I u nás petardy ze všech stran, nejde se nikam schovat. Už ani na klíně Mišulka nevydržela a tak jen azyl pod pohovkou , ale také nic moc. Díky za hezké povídání. ***
Soňa Prachfeldová
U nás také proběhl Silvestr poměrně klidně, Mili dostala preventivně na uklidnění, dívala jsem se na Váš profil paní Hanko, máte krásného pejska, maltézáček? Mám takovou domažlickou směsku, trochu podobná a je taky moc hezká.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%