Radosti léta

Radosti léta

13. 6. 2012
koupání léto prázdniny
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Fakt super letní čtení, trefila jsem se od začátku, že autorkou jste Vy. Také bych leckdy i vyfotila různé jevy a zjevy, ale abych zůstala celá. S obnažením těla přichází i obnažení ducha a je to opravdu někdy napínavé jak kšandy. Dnes jsem mohla dostat do hlavy, děti dělaly žabičky :-) naštěstí mě šutr minul
Hana Rypáčková
Chachacha, hihihi- moc jsem se s vámi pobavila.Většinou si čtu a tak nesleduji....
Libor Farský
To jsem byl přece já, ten dědek. Na Lipno jsem jezdil na mopedu a NDR-ačky už mě přestaly bavit...
Jana Šenbergerová
Tedy Hanko, vy jste číslo! Je moc dobře, že redakce občas sáhne do archivu.
Alena Vávrová
Tomu se říká postřeh a jak vtipně napsané, také jsem se pobavila. Dobře že to redakce dala znovu na plac ;-).
Alena Várošová
Ráda jsem si Váš článek paní Hano o létě přečetla a pěkně jsem se pobavila.Taková je někdy skutečnost.
Hana Šimková
Jsem ráda Nino, že se vám to líbilo .
Nina Šachová
Haničko, super oddychové relaxační počteníčko.
Hana Šimková
Děkuji Zuzanko, budu se snažit dál.
Zuzana Pivcová
Zdravím Vás, paní Hanko, sešly jsme se na platformě humoru a doufám, že se navzájem pobavíme. Alespoň Vy mě svým pozorovatelským talentem a břitkým stylem dokonale.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%