Pohádky pro Honzíka 4.:
Jak se Ferda ztratil
5. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
7.1.2015 14:45
Ráda beru na vědomí další vaše roztomilé pokračování pohádek pro děti a těším se s vnučkami na další příběh.
Jana Šenbergerová
7.1.2015 14:36
Já, kdybych byla malá, také bych ani nedutala, jen bych seděla a poslouchala. Libuško, ty pohádky jsou opravdu líbezné.
Hana Šorejsová
7.1.2015 10:24
Libuško, já jsem ti psala už u první pohádky, že je to líbezné pro děti a číst dětem pohádky je jedno velké kouzlo. Jak jsem psala, tvé pohádky se budou číst i na druhé straně polokoule, přeji ti hodně zdaru v dalším psaní a díky moc !
Olga Štolbová
6.1.2015 19:01
Libuško, úžasná pohádka. Přiznávám, že jsem byla napnutá, jak to s Ferdou dopadne, ale Ty se zřejmě dobře znáš s těmi zvířátky z lesa a tak jsi to vlastně jen opsala. Díky za všechny dětičky, které tuhle pohádku uslyší, nebo přečtou. *****
Libuše Křapová
5.1.2015 20:04
Moc vám děkuji za milé příspěvky, vždycky jsem trochu neklidná, jestli se pohádka bude líbit.
Jenom jsem koukala, že jsem ji tentokrát nějak odbyla, mám tam místy nějaká písmenka navíc. Zuzko, mne se zatím Honzík neptal, ale bylo mi ohromně dobře, když jsem mu o Vánocích četla pohádku, a on, dítě s velmi silným syndromem ADHD , mi seděl na klíně a ani se nepohnul.
Zuzana Pivcová
5.1.2015 18:43
Tvé pohádky jsou, Libuško, jedna hezčí než druhá, učí děti přátelství, lásce ke zvířatům a přírodě. A navíc je seznamují s bohatstvím češtiny. Už se Ti stalo, že se Tě některá ratolest zeptala, co určité slovo znamená?
Lidmila Nejedlá
5.1.2015 15:48
Hezká pohádka o zvířátkách a jejich přátelství. Pro děti velmi důležité. A je tak laskavá...
Eva Mužíková
5.1.2015 14:15
Libuško, jsi šikulka, máš nádherný cit pro dětskou duši. I já Tvé pohádky čtu se zaujetím, jen tak dál...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA