Můj zážitek roku:
Dopis do nebe
4. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.1.2015 22:03
Paní Lidmilo, nádherný dopis bráškovi do nebe, ten si počte a s láskou bude nad Vámi bdít.
Alena Vávrová
3.1.2015 21:46
Tomu moc rozumím, to jsem prožívala se svým bráškou o rok dřív. Každá věc, kterou mi opravil, nebo vyrobil, mi ho dodnes připomíná. I ta kosí rodina, co zahnízdila v budce jím vyrobené...Děkuji!
Hana Šorejsová
3.1.2015 21:23
Lidmilo, mám pro Vás plné pochopení a cítím s Vámi, hezky jste napsala tuto story, takto jsem se vykřičela, když jsem ztratila syna .... člověku se uleví ....ale právě ta příroda a další naši blízcí nás drží !
Radovan Cakl
3.1.2015 20:18
Lidmilo, krásný příběh a vzpomínání. Ta láska ke všemu živému, co nás obklopuje, je nám společná. S Jíťou také na jaře čekáme, kdo se nám na zahradu vrátí, a těšíme se z toho. Máš zlaté srdce.
Olga Štolbová
3.1.2015 20:14
Lidy, krásné a dojemné povídání. Tvůj bráška tě dobře naučil znát přírodu a ta kosí rodinka poznala, že lidičkové umí pomáhat. Díky, díky....***
Zuzana Pivcová
3.1.2015 20:10
Moc krásné vyznání, Lído, někdy člověk v duchu dodatečně říká nebo píše, co dřív nestačil, ale věřím tomu, že vy jste si své sourozenecké sympatie určitě dali najevo dokonale.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA