Můj zážitek roku: 
Dopis do nebe

Můj zážitek roku:
Dopis do nebe

4. 1. 2015
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Paní Lidmilo, nádherný dopis bráškovi do nebe, ten si počte a s láskou bude nad Vámi bdít.
Alena Vávrová
Tomu moc rozumím, to jsem prožívala se svým bráškou o rok dřív. Každá věc, kterou mi opravil, nebo vyrobil, mi ho dodnes připomíná. I ta kosí rodina, co zahnízdila v budce jím vyrobené...Děkuji!
Hana Šorejsová
Lidmilo, mám pro Vás plné pochopení a cítím s Vámi, hezky jste napsala tuto story, takto jsem se vykřičela, když jsem ztratila syna .... člověku se uleví ....ale právě ta příroda a další naši blízcí nás drží !
Radovan Cakl
Lidmilo, krásný příběh a vzpomínání. Ta láska ke všemu živému, co nás obklopuje, je nám společná. S Jíťou také na jaře čekáme, kdo se nám na zahradu vrátí, a těšíme se z toho. Máš zlaté srdce.
Olga Štolbová
Lidy, krásné a dojemné povídání. Tvůj bráška tě dobře naučil znát přírodu a ta kosí rodinka poznala, že lidičkové umí pomáhat. Díky, díky....***
Zuzana Pivcová
Moc krásné vyznání, Lído, někdy člověk v duchu dodatečně říká nebo píše, co dřív nestačil, ale věřím tomu, že vy jste si své sourozenecké sympatie určitě dali najevo dokonale.
Jana Šenbergerová
Přečetla jsem to jedním dechem ... Krásné vyznání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%