Můj největší zážitek: Táta bohém
FOTO: archiv autorky

Můj největší zážitek: Táta bohém

31. 10. 2020
Zážitek roku 2014
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elis Běhounková
Je to moc dojemný příběh. Lidský.
Olga Skatkova
Vando, musím říci, že máte velký talent zachytit v několika větách obrovský kus dějovosti. Tenhle Váš textík o tatínkovi je asi to nejlepší, co jsem kdy v životě čatla o rodičích. Je to v krásné jednoduchosti a živosti sdělení, pod kterou s skrývá upřimná láska. Klaním se a ze srdce děkuji!
VANDA Blaškovič
:)
Marie Magdalena Klosová
Tak Václavko,už i bez brýlí věz,že "mm" je MM./"dost dobrý" bych si snad ani nedovolila napsat.mm
VANDA Blaškovič
Milí, já začnu u mm. Marie, asi se zasmějeme... když si nevezmu brýle, pak u každé Vaší doušky na konci příspěvku vždy čtu hhmm...jako dost dobrý ! A podivovala jsem se že to píšete stále...Dnes jsem od Vás četla hhhmm...děkuji Vám a vážím si Vaší glosy Magdaleno. Opravdu. Václava.
Jaroslava Handlová
Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. Milá Vando - Václavko, toto Tvoje hezké vzpomínání je toho pádným důkazem. Myslím, že máš dobře nakročeno ve správných šlépějích. Tvůj humor je nakažlivý, a to je dobře!!!
Alena Vávrová
Vando, nediv se. Můj muž byl podobně urostlý a taky brankář ( a pak bafuňář ;-)).
Zdenka Jírová
Tvůj článek se mi moc líbil také mám hezké vzpomínky na tatínka a o rozloučením s ním jsem také popsala zde na i60. Máme štěstí, že máme na koho vzpomínat.
Marie Magdalena Klosová
Milá Václavo /už Vám ani jinak nebudu říkat,neb je to krásné/,odkrýváte tady na stránkách postupně své Já a je o co stát.Tato vzpomínka je toho dokladem.Je to opravdu krásně zpracovaný příběh Vašeho senzačního táty a zároveň jeho dcery.Máte můj obdiv.mm
Lubomír Müller
Každý, kdo vykročí z tohoto světa dál (snad výš), zanechá tady "dole" stopu, kterou nesmyje déšť, nepřikryje sníh, nezafouká vítr. Ta stopa je je otištěna v naší duši v místě, kde se shromažďují vzpomínky. Vando, stopa po tatínkovi je nádherná, lehká, veselá, i když chutná jemně hořce. Ale to asi každá stopa, kterou zanechají ti, které milujeme. Je to půvabně a krásně napsaná vzpomínka. Je to malý příběh velkého života. Je to jahůdka na dortu života, jehož korpus vytvářel tatínek a ty jsi jej mohla ochutnat. Jistě nebyl ten dort života jen sladký, ale sladká chuť vzpomínek zůstává nejdéle a je vždy nejčerstvější. Ať je tak stále.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%