FOTO: archiv autorky
Můj největší zážitek: Táta bohém
31. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
2.11.2020 09:34
A nyní chci poděkovat všem, s kterými jsem na stejné vlně a napsali pár slovíček v době dušičkové roku 2020. Děkuji a pozdravuji fotografku Danielu, "troubovou" Vladku, stálici Zuzanu a Janu, velkorysou Ivanu, modelku Alenu, Alenku brankáře, šéfkuchařku Danu, Bertici berticovatou, višňovou Jindřišku a světoběžníka Jana! Snad jsem nikoho nevynechala a nepopletla oslovení..:). Ještě Hanku bezberlovou! Kamarádi, táta se dožil 88 let. Maminku miloval celý život, nikdy na ni nezapomněl. Tak jako my nezapomínáme. Děkuji na ahoj za pět let v roce 2025. Vanda
VANDA Blaškovič
2.11.2020 09:09
Děvčata, Jene a milí hvězdičkáři. S nostalgií jsem si znovu několikrát přečetla vzkazy pět let staré. Byla jsem opět dojata hloubkou vyznání. Ano, Bertice , letí to...s většinou známých a přátel jsem stále v kontaktu buď osobně, nebo přes íčko. Je povzbuzující, že přátelství dokáže času vzdorovat. Děkuji!
VANDA Blaškovič
1.11.2020 13:59
Hanko, nechápala jsem, jak to s těmi dětmi myslíš, až Zuzana mi to vysvětlila. Směju se! Děvčata, tatínek byl "kanec", ale zase ne tak veliký!!
Zuzana Pivcová
1.11.2020 13:38
To asi byly, Hani, děti vyženěné, ne? Nebo je měl, Vando, fakt až po té osmdesátce?
Hana Šimková
1.11.2020 10:31
Vando, moc krásný článek. Jenom bych ráda věděla v kolika letech tatínek umřel a jestli si tu svoji novou rodinu užil. Ty děti si přece nezaslouží, aby brzy o tatínka přišly.
Dana Puchalská
31.10.2020 19:12
Vando, to je moc pěkná vzpomínka... A jak tak koukám je z archivu.... Asi Ti
připíšu nějakou tu ***** navíc. P. S. Tatínek byl opravdu fešák.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA