Seriál Byl jednou jeden
dům měl skvělé ohlasy
5. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
5.1.2015 19:13
Tenhle seriál se mě moc líbil a dívám se na každé opakování.
Zajímá mě jak se v té době u nás žilo obyčejným lidem i jak to chodilo v lepších rodinách.
A hlavně výborné výkony našich "starých"dobrých herců.
Hana Rypáčková
5.1.2015 13:16
Je to výjimka pro mne.Nedívám se na seriály.Dům v Opatovické ulici mi byl blízký.Zvláště ten levý balkon.Je to opravdu dobrý seriál.
Hana Šorejsová
5.1.2015 12:29
Tento seriál měl jistou rodinnou jiskru, ale zachytil i údobí našich rodičů za války, ale proslavil se především díky skvostnému obsazení herců ! Měli ho rádi mí rodiče, měli jsme ho rádi my a měli ho rádi i naše děti . Nedávno ho opakovali, a pořád se to dá sledovat . Na rozdíl od příšerných seriálů dnešních, lidem nic neříkající, nebudující ani rodinu naopak nabádající spíše ke všemu horšímu. Bohužel to přináší dnešní doba.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA