Kouzlo časů minulých: spanilá jízda
12. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
12.1.2015 18:13
Moc hezké vzpomínání. Ty rádiovky nebyly s čudlíkem, ale s anténkou...tak se to říkalo u nás. Ale nic proti čudlíku...zavzpomínala jsem si s Vámi.
Jana Šenbergerová
12.1.2015 15:37
Také ráda čtu vaše vzpomínky. Dnes jste mi připomněl, že jsem se jako třídní nechala svými deváťáky nalákat na výlet na kolech, tehdy jsem už dlouhá léta nejezdila a na kole s přehazovačkou, které mi zapůjčila naše mladší paní ředitelka, jsem seděla poprvé. Spali jsme na chatě, kde nebyla elektřina a studená voda tekla jen v potoce. Ve velké kuchyni bylo jen několik paland a zbytek nocležníků spal ve spacácích na zemi ve dvou menších místnostech. Zvlášť kluci a děvčata. Zalehla jsem až někdy po půlnoci, když konečně všichni ztichli. Ráno jsem je našla spokojeně spící a pěkně promíchané. Přesto , nebo možná právě proto na tento výlet všichni rádi vzpomínají.
Hana Rypáčková
12.1.2015 15:22
Hezké vzpomínky.Výlety na kolech se stávají moderní-děti to baví, mají však odlišné vybavení....
Soňa Prachfeldová
12.1.2015 13:16
PANE KAŠÍKU, TO JSOU PŘEKRÁSNÉ VZPOMÍNKY, DÍKY vÁM O PODĚLENÍ SE S NÁMI !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA