Můj pobyt v Lázních Jeseník

Můj pobyt v Lázních Jeseník

8. 1. 2015
lázně Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ivan Navrátil
Děkuji za krásně napsaný článek. Zmíněné lázně se mi také podařilo navštívit, avšak můj pobyt bohužel nebyl hrazen pojišťovnou. Ubytování jsem si tak musel hledat sám. Po chvíli hledání se mi ho podařilo najít na bookingu a s cashbackem od https://www.ziskejte.cz/cashback-sleva/vsichni-partneri/cestovani/booking.com?link=1 mě to naštěstí ani nevyšlo tak draho. Pozitivní je však to, že jsem se tak vyhnul chrápajícímu nocležníkovi. :)
Alena Tollarová
Já jsem na lázeňském léčení přišla VZP na 65.000 Kč a můj příběh by byl docela jiný. Dozajista by se nedal odvyprávět najednou a dozajista by byl jen kladný. Ale co to píšu, uvědomila jsem si, že odvyprávět se asi nedá. Za sedm týdnů se totiž může dočista změnit svět. Může, změnil. :) jinak bych nebyla ani tady s vámi. :)
Soňa Prachfeldová
Velmi zajímavé, humorně-satirické, ale dala bych to na pokračování, nedokázala bych to najednou napsat
Jana Šenbergerová
Z vašeho článku je víc než zřejmé, jak moc záleží na úhlu pohledu. Ten můj je o 180 stupňů jiný. Možná proto, že jsem nejen Moravanka, ale také Slezanka, bílá, někdy až moc, je mi to tu tedy blízké, stejně jako slovo "kurde, i nedaleké polské Glucholazy, kde bývaly lázně a v okolí se zlato dobývalo také už dávno. Takže chvílemi jsem se bavila, chvílemi divila, až jsem se obojím a navíc i dlouhým čtením unavila. Také se přimlouvám za kratší útvary.
Zdenka Žichovská
Asi tento typ humoru nechápu, po přečtení článku bych si návštěvu těchto lázní rozmyslela. Naštěstí není všechno tak "černé". Je to subjektivní pohled pisatele a na to má nakonec právo. Glukoraz? Zřejmě tím byly myšleny Glucholazy , město hned za hranicemi, ale lázně tam nejsou.
Marie Magdalena Klosová
Sedí Vám líp kratší útvary,jako jsou ty "Vánoce" a "Koncerty". tam je ten humor soustředěný a má správnou "nálož".A taky čtenář je spokojenější.
jarmila jirakova
Spisovatel by to asi lepší nevymyslel! Poutavě napsano.
Marie Novotná
To jsou krásně popsané a předstanené lázně v četně popisu cesty.Jen moje plánovaná ,,léčba"nebude na úkor pojišťovny,ale mojí kapsy.A tak ještě není jisté,zda k plánované akci letos dojde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%