Z mé poezie
15. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
23.1.2015 19:30
Já jsem nikdy takovou babičku nezažila a sama nikdy babičkou nebudu, ale dovedu se alespoň trochu vžít do pocitů, které jste tu tak krásně básnicky ztvárnil.
VANDA Blaškovič
23.1.2015 19:11
Tak toto je opravdu lidsky vřelá básen. Ano, jedna z nejkrásnějších co zde byla publikována. Nedovolme bolesti aby překonala radost. Tiše čtu stále dokola Lubomíre. Dojemné.
Jarmila Peerová
16.1.2015 19:12
Krásně napsané,dojalo mě to,takovou babičku jsem kdysi měla,byla úžasný,čistý člověk....Už dávno není,ale často na ní myslím a vzpomínám.Za mnohé jsem jí vděčna.Díky
Marie Magdalena Klosová
15.1.2015 17:59
Také doufám,že v očích mých vnoučků taková jsem.Tedy snažím se.A doufám,že to bude pokračovat.Díky za pěkné verše.
Soňa Prachfeldová
15.1.2015 16:30
Krásná báseň, čas je neúprosný, děti a vnuci nám rychle vyrůstají a jdou vlastní cestou, kde je láska, vracejí se a to je důležité.
Vladka Steinová
15.1.2015 12:05
Nejkrásnější báseň, co zde kdy byla publikována.Určitě osloví všechny babičky.Díky za ni, pane Lubomíre.
Jitka Chodorová
15.1.2015 09:27
Dělám co můžu,abych takovou byla,ale to by měli říct moji vnuci,zatím za mnou chodí,a je nám spolu moc dobře.Pane Lubomíre,zasáhl jste mě svou básní přímo do srdíčka.Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA