Do Poděbrad s příběhem!
14. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
25.3.2015 02:11
Příběh pro Poděbrady sepisovat nebudu, ale do zavazadla přibalím: Novou stolní hru - nejen pro seniory : "KONEČNĚ DOMA". Autorkou je studentka Univerzity JEP z Ústí n.Lab. - inspiroval ji film Silvy Dymákové "ŠMEJDI". Sl. Dymákovou osobně znám - pozvala mne na "křtiny" a tam jsem hru dostala jako dárek! (Hru již propaguje TV - bude-li čas a chuť, můžeme si v Poděbradech také zahrát).
Marie Foltýnová
9.2.2015 19:59
A bylo co dodat.Elegantní frajerky,galantní hábity,chodily inteligentně,jako kvalitní,ladné manekýnky.na otevřeném prostranství.Reprezentovaly statečně,tyto už vyzrálé ženy,velikostí značky Xl -Žasnu.
Libuše Křapová
16.1.2015 19:29
No dobrýýý, ještě že Abeceda není vstupenka :-) Stála bych asi za dveřmi
Eva Mužíková
16.1.2015 18:53
ZRALÉ MODELKY... Energické Fešandy Garderóby Honily, CHtěly I Jistě Krokem Ladným Molem Na Nějaký Okamžik Projít. Róby Řasené, Sexi, Široké, Také Ťesné - Úchvatné. Věrka, Xenie, Yveta, Zdena, Žofie.. Adeptky Bojovaly Celé Červenolící. Dobře Děvčata!!!!
Alena Tollarová
16.1.2015 14:25
Ne ne, tak to fakt pro mě není. Abecedu jsem dala psát vnukovi, když tu byl o vánočních prázdninách - tiskacím, psacím, malým i velkým písmem. Ale tím to tak končí.
Zuzana Pivcová
16.1.2015 14:12
To tedy zírám, jeden lepší pokus než druhý!! Nevím, jestli by to dokázal jiný jazyk než slovanský, pochybuji.
Alena Vávrová
16.1.2015 14:03
Álo, taky jsem na to koukala jako puk, není to moje parketa. Určitě to však není podmínkou účasti na srazu. Napsala jsem si na šířku papíru abecedu a ejhle, šlo to. V nouzi, když chybí třeba slovo od x - lze zadat do vyhledávače a inspirovat se.
Alois bryndá ceylonský čaj. Dělá exkluzivní filipínský grog. Hynek chce i jablko, kiwi, limetku, maliny, nebo ostružiny. Pitomý Quido reptá, se šťávou třešňovou uhání vstříc WC. Xaver yzopem zahání žízeň. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA