Přes dvě vesnice

Přes dvě vesnice

18. 1. 2015

Sebrat psa, vzít foťák a vyrazit na cestu jen tak, kam mě nohy zavedou. Nejraději  do blízkého lesa nad zahradou, kolem Otavy na Slaník nebo podél Volyňky do Mutenic, Radošovic k Volyni. 

Bylo to vloni na jaře, kdy jsem z Mutenic zamířila polní cestou do Sousedovic a kolem Holských rybníků k Sousedovickému a přes Podskalí domů. Nevytřídila jsem fotky, a vznikl tak záznam jedné cesty, doprovázený jihočeskými písničkami.

Můžete se podívat:

fotogalerie naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Brouzdám po i60, protože mám virózu a narazím na Vaše Toulání. A hned se mi zvedne nálada. To Vaš video - písničky i fotky - krásné pophlazení po duši. Děkuji
Zdenka Jírová
To byla krásná procházka podmanivou jihočeskou krajinou. I jsem si spolu zazpívala. Děkuji za nevšední zážitek.
VANDA Blaškovič
...a já zase jihočeskou krajinu miluji. Krajina rybníků, lesů, vod a strání...rodiště moje a mých předků. No jsem patriot. Ale i kdybych nebyla, tato procházka by mne vzala za srdce. Moc ráda bych se prošla s Tebou Hanko! Cítím čerstvý vzduch....
Zuzana Pivcová
Krásné, zvláštní, že jihočeskému venkovu jsem přišla na chuť až po letech, kdežto v mládí, když jsem se přistěhovala z Podkrkonoší, mi připadal nudný a zapadlý. A jihočeská dechovka mě provází každé léto na chalupě, jelikož náš "kastelán" tam jiného neposlouchá. Moc hezké náladové fotografie a vůbec celý příspěvek.
Růžena Antlová
umíš a to moc hezky paráda !!!!
Libuše Křapová
Hanko, paráda, nádherné fotky. Tvůj Venda spí a já s Ferdou jdeme ven, slíbila jsem mu, že dnes vyrazíme na procházku.
Eva Mužíková
Hani, Tvé prezentace mne vždy potěší, zvláště dnes, kdy je venku jako v prádelně.
Hana Rypáčková
Jejda , to je překvapení.Přišla jsem z vejšlapu,,Venda už usnul pro vyprání /dost bahnité cesty/, Milda kouká na zasněžené boule a zastihla jsem vypadnutí naší závodnice. Mám radost, že se vám procházka líbí. dám si teď kafe a porozhlídnu se tu.
Hana Šorejsová
Hanko, jsi šikulka !
Marie Magdalena Klosová
Malebný kraj,malebné fotografie.Nádhera!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%