Ilustrační foto: Afrika repro
S magazínem i60 na výletě v Africe!
2. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ingrid Hřebíčková
24.1.2025 17:12
Evi, článek jsme objevily se sestrou až teď. Můžu se ti zeptat, kolik by stál přibližně takový super výlet s vámi?
Libuše Křapová
8.1.2025 21:16
Taky jsem napsat chtěla - jsme parta skvělá! Že bych se to veršování naučila? A místo pohádek bych vám tu básně pěla?
Eva Mužíková
8.1.2025 20:30
Já jsem to věděla, jsme parta skvěĺá. Děkuji vám za reakce, moc mne potěšily. Bertice
Danuše Onderková
8.1.2025 12:08
Ještěže toho sněhu tolik nebylo,
aby se letadlo v hromadě sněhu ztratilo.
Protože legraci ráda mám,
po přečtení Vašich zpráv honem na WC pospíchám.
Přes slzy smíchu nevidím,
ale pro další opozdilce ráda poletím.
Libuška mi přečte pohádku
a já zvládnu let i pozpátku.
Eva Mužíková
7.1.2025 21:58
Jarko, konečně mám jasno v hlavě, co se dělo v té Ostravě. Záchranný systém letiště tam v rychlém běhu, zachránil Danušku zapíchlou v hromadě sněhu.
Eva Mužíková
7.1.2025 21:01
Libuško, veršování to je moje, ale krásné pohádky zase Tvoje. Když přidáš co se v Tvé kočičáčské tlupě občas děje, celé íčko se těm jejich kouskům nahlas směje.
Jaroslava Handlová
7.1.2025 13:01
Libuš, nebuď smutná, vždyť i Tvoje pohádka nám chutná ☺♥ Veršovat Tě naučíme, až do světa se vypravíme.
Jaroslava Handlová
7.1.2025 12:53
Evi, zvedám palce rukou za rychlou pomoc s Dankou. Na její stíhačku, co konečně v buši přistála, všechna zvířata obdivně civěla. Danka pomohla mi připoutat se do sedáku, vzápětí letadlo vzneslo se do oblaků. Než vzdálily jsme se z jihu Afriky, ploutvemi nám mávali i kaporkaci (po nich Blanka toužila – snad brzy by si je užila?) Přelet do Česka byl super rychlý, ani pak my dvě nezpychly (natož, abychom se po…). Danka přitom vůbec neztratila ženskou něhu, když zapíchla stíhačku do nečekaných hromad sněhu. Řízení letového provozu bylo paf, tohle by dokázalo dřív jen pár letců RAF! Když nyní budeme mít další prima pasažérky, můžeme bez obav poznávat nové dálky.
Libuše Křapová
7.1.2025 11:43
Achich ovuvej, až mne břicho smíchy bolí :-) Škoda, že neumím veršovat :-)
Eva Mužíková
6.1.2025 20:21
Anduličko, jak už jsem psala, abys sebou krajky vzala. Od šamana výměnou k tomu, získáš chýši v koruně stromu. Pozve Tě na ohnivou vodu a za malou chviličku, budeš mit i opičku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA