Může za to Analfabetka?
26. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
27.1.2015 07:44
Já se také ráda projdu po hřbitově, když jsem byla na srazu se spolužáky v městečku svého dětství, prošla jsem hřbitov i urnový háj a s pohnutím jsem objevovala na náhrobcích jména zemřelých, které jsem v dětství znala. A věřím, že na prostorném hřbitově s podobou lesoparku se dá snadno zabloudit.
Jana Šenbergerová
26.1.2015 17:11
Na křížovém poli je znát dokonalý německý řád, ale já ve snímku přesto vidím motýla. Alej je úchvatně monumentální. Náš hřbitov postihla revitalizace. Teď vypadá jako vystřižený z filmů o Divokém západě. Ještě že tam nehodlám tlít. Vůbec by se mi tam nelíbilo.
Hana Rypáčková
26.1.2015 15:44
Já na hřbitov jdu nerada, nemyslím si, že tam mám rodiče .Mám je všude kolem sebe, na zahradě,na dovče, když řídím auto.Ale muž vždy chtěl si udělat obrázek o životě v zemi, kde cestujeme, a tak jsme se i tam procházeli....
Zaujala mně Analfabetka, také jsem ji četla nedávno, pěkně ujeté, četla jsem i Staříka....Líbilo se mi to.
Bloudím i na Olšanech....
Alena Tollarová
26.1.2015 12:59
Občas si říkám, jestli nejsem ujetá, ale snad ne. Také totiž ráda chodím na hřbitovy, na ty se starými náhrobky a podobiznami zdejších "obyvatel". Představuji si, jaké asi byly jejich osudy. A líbí se mi hřbitůvky v Rakousku a Švýcarsku, vždycky kolem kostelíku, úplně jiné než u nás. Mám také plno fotek. A o zvířecím hřbitově jsem konec konců už i psala. Dagmar, těším se na příští reportáž s barevnými květinovými fotkami a zdravím do dáli.
Marie Magdalena Klosová
26.1.2015 12:19
Taky se občas ráda projdu po hřbitově.I v Ostravě,kde mám svého muže a maminku ,máme krásný hřbitov.Je to vzrostlý park,s upravenými trávníky,na jaře tu kvetou sněženky,později fialky a sedmikrásky.Krásně se tu spojí procházka se vzpomínáním.To v Paříži na Montmartru jsem hledala hrob "Dámy s kaméliemi",měla jsem v rukou podrobný plán s čísly popisnými,bloudila jsem ve městě honosných náhrobků,ale nakonec jsem přece jen byla úspěšná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA