Inteligentnější lidé víc trpí úzkostí
27. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
27.1.2015 15:27
Kdysi na střední škole nám IQ testovali, byla to okolo roku 68 móda. Tehdy mi vyšlo hodně vysoké. Ale hlavně v syntetickoanalytické rovině. Životní číslo i číslo roku mám 8, tak bych měla být v pohodě ale jako střelec a drak zas tak v pohodě nejsem :-) Labilní jsem byla hodně. Teď už je to snad také lepší. A co se týká těch devítek, tam snad záleží na tom, jestli jsou v mřížce osamělé. Já mám jednu izolovanou a syn tři ale ve sloupci s jinými čísly a znamená to úplně něco jiného. A lab
Hana Rypáčková
27.1.2015 09:48
Jsem spokojená se svým nezjištěným IQ.Hlavně se svou dost klidnou a vyváženou povahou."Nač stahovat kalhoty, když brod je daleko", "Nějak bylo, nějak bude","Když nejde o život....."
Moje maminka byla "petrachta","strašilka","hrabalka" a hlavně "babča obavča".Dožila přes devadesát, ale zbytečně se ničila.Proto se házím do klidu. Lékař sice řekl, že ty drobné šoky jí pomáhaly překonávat velké a chránily před infartem.
Libuše Novotná
27.1.2015 09:46
Na Mensu nemám, debil nejsem, dožila jsem se ve zdraví důchodu, tak bych ty vědce zas tak vážně nebrala. Kdyby raději hloubali nad léky proti zákeřným nemocem, udělali by líp. Tomuto moc velkou váhu nedávám. Všem přeji pěkný den.
Zuzana Pivcová
27.1.2015 09:08
No jo, tři devítky a ještě tak nezvyklé datum narození, že mi jedna numeroložka řekla kdysi při jisté akci, že nad tím by se musela mnohem hlouběji zamyslet. Tak jsem to pro jistotu nechala být.
Alena Vávrová
26.1.2015 22:41
Jé, milá MM, já mám devítky jen dvě a mám z toho hlavu v pejru i jako Bejk. :-)
Alena Vávrová
26.1.2015 22:37
"Jednodušší lidé mívají jednodušší život...", to je sice pravda, ale nevím, jestli bych chtěla být jednodušší, když už jsem to se svojí složitostí doklepala až sem :-).
Na "budku" to někdy bylo, ale na Mensu asi ne, takže mám jako Jana snad to horší už také za sebou.
Marie Magdalena Klosová
26.1.2015 22:34
Já,co mám v datu tři devítky a ještě znamení Vah,to mám jasné.Vše analyzuji a zvažuji.Na tom,abych se nezbláznila,pracuji různými metodami v podstatě celý svůj dospělý život.
Jana Šenbergerová
26.1.2015 20:29
Podle míry úzkosti v minulosti bych musela mít IQ nejmíň 160. Naštěstí ho mám v současnosti zjevně nižší. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA