Vtipnější vyhrává: Hovnocuc
28. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Mičan
1.2.2015 18:06
Vtipnější vyhrává
Mýval
Řád carnivora (šelmy), čeleď procyonidae (medvídkovití), druh procyon lotor - mýval severní. Neskutečně šikovný, neobyčejně zvědavý a mimořádně všetečný.
Znal jsem v Liberci - Dolním Hanychově rodinu, kdy mýválka měli. Působil jako demoliční četa, zručně rozebral předměty, o nichž se majitel naivně domníval, že ani rozebrat nejdou a páníčka miloval tak, že když ten se domníval, že si dá po obědě dvacet, mýválek počkal, až pán usne, vlezl mu na břicho a šťoural mu pacičkou v nose.
Nuže, nakládali kdysi někde na východním pobřeží Spojených států kontejner se sběrným zbožím. V USA the groupage goods, v Německu Sammelgut a u nás sběrné zboží, to jest v jednom kontejneru zboží pro více příjemců. Ten kontejner voněl přímo neodolatelně, protože mimo různé nejedlé a tedy bezcenné krámy obsahoval několik palet s granulkami pro pejsky a kočičky a - naštěstí - také palety s americkým pivem v plechovkách. (brrrrr!) Té vůni jeden chlupáč neodolal, vlezl dovnitř, nafutroval se granulemi, prokousl a vylemtal plechovku s pivem. Takže se znamenitě zpumprlíkoval a když se probral z opice, houpal se na Atlantiku nabrav kurs na Hamburg. Nic si z toho nedělal, v kontejneru si debužíroval, žízeň zaháněl zlatavým mokem, udržuje si permanentní opici.
V Hamburgu se s kontejnerem nepárali - šup s ním na nákladní expres a Deutsche Bundesbahnen promptně doručily kontejner s chlupatým banditou na pohraniční přechodovou stanici a s ČD zásilka dorazila na nákladové nádraží Praha 6 - Žižkov.
Došlo na nevyhnutelné - na Žižkově pracovníci spedice pod dohledem celníka otevřeli kontejner - a ejhle - zjištěno poškození zboží!
Všechno vyložit, sepsat protokol, pořídit dokumentaci a tak byl posléze objeven živý, přecpaný, avšak totálně zpanákovaný medvídek.
Imigrační řízení proběhlo bez zbytečných formalit jen přes veterinární ordinaci, kde bylo zvířátko shledáno zdravotně způsobilým pro adopci. Opatrovník se totiž našel mezi pracovníky spediční firmy ještě ten den a mývalí pubescent našel nový domov, kde byl hýčkán, mazlen a rozmazlován. Prý dospěl k názoru, že emigrace z USA zase nebyl tak špatný nápad - jen Anheuser-Bush prý docela ochotně vyměnil za Staropramen.
Eva Mužíková
28.1.2015 19:24
Ještě k těm Vašim řádkům.. Když jsem je četla dnes podruhé, pozorněji, potěšila mne i zmínka o Pepovi Peš.... Ten nosil sjetiny k nám do výpočetky, spolu s Liduškou Týka..... Pán malého vzrůstu s věčným ježkem na hlavě, vždy jsme z něj měli pracovní respekt. Také osobnost...
Růžena Antlová
28.1.2015 15:30
Srandičky ty já ráda bezva jsem se zasmála. Vzpoměla jsem si jak řidič hovnocucu když přijel aby vyprázdnil žumpu si při té práci zpíval. Blůz já zpívám blůz ,přijel k vám fekální vůz,vzkázala nám teta Amálie že máte čerstvé fekálie ,blůz já zpívám blůz ,přijel k vám fekální vůz . Mělo to několik slok ,zapamatovala jsem si jen refrém
Libuše Křapová
27.1.2015 20:53
Článeček pobavil a rozesmál. A ještě k obrázku, Je to už několik let, co jsme jeli s manželem v autě a já se najednou rozesmála. On se věnoval silničnímu provozu, tak na mne nechápavě po očku koukal. Až když jsem popadla dech, jsem se ho zeptala, jestli si stačil přečíst reklamu na na autě před námi. Mrknul a začal se chechtat jako já. Na valníku bylo psáno _ Vaše hovna naše radost. Toi Toi
Eva Mužíková
27.1.2015 20:47
Teda, pane Jiří, nejen že jste mne pobavil, ale ke všemu se mi vybavily vzpomínky na léta osmdesátá, kdy jsem pracovala na rozborech a statistice UD.Pana vedoucího Františka Erl.....jsem také velmi dobře znala.. ˇÚžasný člověk.... jak je ten svět malý...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA