Smích i pláč - jedno jsou...
30. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
1.2.2015 10:47
Moc hezké vyprávění, takoví učitelé jsou přímo dar pro dětičky, které jsou daleko od rodičů. A smát se i plakat je skoro stejně důležité. ***
Soňa Prachfeldová
30.1.2015 19:46
Dobrý učitel byl a je nad zlato a z Vašeho vyprávění to přímo vyplývá. Krásné, lidské.
Eva Mužíková
30.1.2015 19:13
Lidmilo, moc hezké vyprávění, také jsme doma měli loutkové divadélko, ... ach to bylo krásné dětství
Jana Šenbergerová
30.1.2015 16:49
"Smích a pláč, pláč a smích, blízký je mi každý z nich."
A ty jsi, Lidmilo, pro děti požehnáním.
Marie Magdalena Klosová
30.1.2015 12:11
To je miloučké!!!A samozřejmě vtipné.Právě jsem to vyzkoušela na sobě.Nejdřív jsem četla Zuzčiny verše,pak Vandino"bezhlaví" a teď - smích i pláč jedno jsou.mm
Hana Rypáčková
30.1.2015 09:58
Nadarmo se neříká:Pláč i smích v jednom pytlíku..
Když byl syn předškolák v Motole, přihlásil se , že chodí do druhé třídy.Tak chodil s chlapcem z pokoje do učebny, Učitelka se divila, že nic neumí, jestli nepatří do první.Protože ve školce byl v druhé třídě, stále tvrdil opak..Pak to prasklo, ale směl s tím svým kamarádem být a tiše si prohlížet knížky, malovat.Učili se jen dvě hodiny...
Libuše Křapová
30.1.2015 08:05
Moc hezká, vzpomínka, Lidmilo. I tím pláčem a smíchem. Vždyť kolikrát člověk pláče štěstím a nebo na velký úlek reaguje smíchem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA