Vtipnější vyhrává: Bezhlavý jezdec
30. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
17.2.2015 10:27
..Aleno ahoj, tak toho jsem si nevšimla..:)) Smíchov, tam bylo bezvadné setkání, nasmáli jsme se.....někdo má tady máslo na hlavě ? Že by sedmihlavá saň nebo dutý škopek?....:)) Hlavička maková!
Alena Tollarová
31.1.2015 09:13
Já si to čtu pořád dokola a mně to hlava prostě nebere! Vando, bydlíš na Smíchově? Vypadá to, že jo :) :) :)
Hana Šorejsová
30.1.2015 20:50
Nemohu dodat nic jiného, že ženy neznají, co jsem poznala já na Smíchově, bohužel --- hlava vzpřímená vypadá jinak ..... věřit nemohu, je to jinak ... je to hra!
Soňa Prachfeldová
30.1.2015 19:52
Je to komplikované, nyní již chápu, proč jsi Vando občas v Praze, chráníš krček :-) ? Pokud chce člověk přežít, občas se musí přizpůsobit, myslím, že přizpůsobování je určitě hezké !
Eva Mužíková
30.1.2015 17:51
Vando, stále mne překvapuješ, kam Ty na ty skvělé nápady děvče chodí, jsi nejen hlava otevřená, ale i hlavička mazaná..
Jana Šenbergerová
30.1.2015 17:22
Vando, jsi ty ale hlavička. Hlavně že to máš v hlavě hezky srovnané. Jen pozor, abys pro tvrdohlavost nepřišla o hlavu. To bys přišla i o rozum, a co pak s bezhlavou ženou. Bez rozumu s pěknou hlavou by to možná někomu vyhovovalo. Tak se do ničeho bezhlavě nevrhej, abys nepřišla o hlavu.
Marie Magdalena Klosová
30.1.2015 12:05
Ten můj se nejdřív
bezhlavě zamiloval,
pak se mu v hlavě
rozbřesklo,že
ztratit hlavu pro ženskou,
to je "na hlavu"
a udělal si v hlavě pořádek.
Moje hlava to nebrala vážně.
A tak jsem se do něho
hlava - nehlava pustila.
Zjistila jsem ovšem,
že hlavou zeď neprorazíš.
Takže hlavně nenápadně...
A už je ruka v rukávě.
/ale to už je jiné téma/.
Václavko,jsi "střevo"!Samozřejmě i to básnické.A inspiruješ! mm
Hana Rypáčková
30.1.2015 11:18
Je to vtipné Vando, ale je to fakt jeho postoj? Nezapomeň, že to koluje Vesmírem. Evo- to je zemitý chlap!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA