Libuše Křapová
30.1.2015 22:36
Jo, s pejsky je legrace. Ferda, když to na něho přišlo, to zkoušel i s kočkami. A sestra měla velkou fenu, když měla "své dny", potkala nějakého krysaříka či co, a tak, když na ni nedosáhl, tak si lehla. A bylo to.
Soňa Prachfeldová
30.1.2015 19:43
Hanko, je to milovník, také jsme měli divadlo, když náš maličký krysařík se snažil pomilovat boxerku a až jsem měla strach, aby se něco nestalo, protože si šikovně lehla, jak by asi vypadalo toto křížení?
Zuzana Pivcová
30.1.2015 19:08
Sestra, když se vrátí domů, najde na koberci zaručeně nějakého plyšáka. Ty zpracovává kocour Čert, právě tak jako polštáře a svetry. Je velký divoch, i když je také vykastrovaný.
Eva Mužíková
30.1.2015 18:01
Hani, to je ale šikulka. Také jsem se od srdce zasmála. Džek má svatou trpělivost, procházku si zkazit nenechá. Bertík je také jak říkám šukálista, přestože je kastrovaný, doma má svoji " manželku", toho tisíckrát zašitého plyšáka.
VANDA Blaškovič
30.1.2015 17:53
...no tak nevím Hanko, asi Vám budu hodně závidět..slyšela jsem, že chování němé tváře odráží chování páníčka...je to tak ?...:) To víš, já nejsem pejskař, tak se nevyznám...:)
Marie Novotná
30.1.2015 17:47
Moc hezké připomenutí ,,naší sousedovic fenky"Byla stále při chuti a domácí jí říkali-prostitutka-stářím už neměla štěňata,ale chutě byly stále.
Lidmila Nejedlá
30.1.2015 17:17
Tolik erotiky na stará kolena jsem dlouho neviděla. Hano, ten Váš pejsek je malý ale šikovný. Je to krásná reportáž z psích radovánek.
Růžena Antlová
30.1.2015 16:23
To jsem se pobavila Hanko Venda je supr milovník ,asi mu vadil trochu ten obleček a taky ta výška druhého pejska . Náš Maltézák k těmto účelům má doma na koberci obrovského medvěda sledovat ho ... to je lepší než večerníček .
Radovan Cakl
30.1.2015 12:36
Hani, trhali jsme se smíchy. Asi bys měla Vendíkovi nosit na procházky stoličku, ale jak je vidět, komplex ze své výšky nemá ;-)))