Vtipnější vyhrává: Jak
jsem se stala zlodějkou
2. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.2.2015 16:07
To byl asi trapas pro Vás, je to úsměvné, jenže co zbytečných dohadů z toho může vzniknout., leda předem nahlásit, že filosofům se to občas stává :-)
Hana Rypáčková
2.2.2015 20:23
Někdy najdu vozík v parku, různě po městě.Někdo si asi zapomene nákupku...Když si toho nevšimne okolí, vozíky jsou na parkovišti nehlídané...
Olga Štolbová
2.2.2015 18:28
Hani pěkné, to já jednou zapomněla auto před obchodem, dojela domů tramvají se dvěma taškami nákupu a až před domem jsem si všimla,že tam nestojí moje auto. To leknutí,než jsem si vzpomněla, bych nikomu nepřála.
Alena Vávrová
2.2.2015 17:14
Jak jsem vzpomínala, jestli se mi někdy něco podobného také nepřihodilo, tak jsem si vzpomněla, jak jsem kdysi dávno zaparkovala kočárek s naším nejmenším před sámoškou, ven vyšla obtížena - v každé ruce tašku s nákupem a na kočárek jsem si vzpomněla až na opačném konci náměstí. Bylo to naštěstí na dohled, ale stejně...
Eva Mužíková
2.2.2015 13:09
Nejvíce se lidé pobaví trapasem jiných.... pobavila jste mne. Také mám nedávný zážitek. Se snachou jsme byly koupit v Kauflandu " maličkost". Nevzaly jsme vozík. Jelikož se najednou nákup rozrostl, rovnaly jsme jej různě na dětský kočárek... Zaplatíme a jdeme k autu, když jsem sklopila boudu, aby jsme kočár složily do auta, málem jsem se opupínkovala... V záhybech boudy jsme měly " ukrytou" nezaplacenou část nákupu. hodnota byla sice zanedbatelná, ale představa, že nás někdo mohl oslovit s tím, že jsme kradly, byla opravdu nepříjemná...
Zuzana Pivcová
2.2.2015 12:49
Napsala jsi to, Hanko, s vtipem Tobě vlastním, i když šlo o prekérní situaci. Mně se jednou stalo, že mě pracovník ostrahy v drogerii Rossmann, kterému jsem se asi zdála podezřelá, že příliš dlouho prohlížím a nedávám do košíku, veřejně u pokladny vyzval, abych ho následovala do postranního kumbálu, kde mě prošacoval. Byla jsem z toho úplně vedle, jak ho to vůbec mohlo napadnout. Když se mi to ale zopakovalo v obchodním domě, kde jsem jela po eskalátoru do přízemí a tam mě ostraha zadržela, abych řekla, co jsem kde kupovala, tak to už jsem fakt nechtěla věřit. A když mě při výstupu z vagonu metra u eskalátoru tryskem doběhli dva policisté a před všemi mě legitimovali, zmohla jsem se na dotaz: A můžete mi říct, proč? Odvětili: Připomínáte osobu, kterou hledáme. Takže to beru s rezervou, že mám "zlodějský ksicht" a připomínám kriminálnici, a čekám, brzy-li se budu muset někde svléct. :-)))
Růžena Antlová
2.2.2015 12:44
Z vozíkem jsem sice nikdy tak daleko nedojela ,ale s návleky na nohou z ordinace zubeře jsem prošla celé město,a všimla si jich u domu . Tak jsem je vyprala a s omluvou donesla zpět lékařce. Ta se smála a řekla že jsem jediná která je vrátila ,stává se to prý hodně pacientům ale zpět je nenosí. Muselo to být velmi humorné vidět vás s vozíkem u schodů do metra.
Jana Šenbergerová
2.2.2015 12:34
Tak to obecenstvo vám nezávidím. Už mockrát se mi stalo, že jsem odešla ze samoobsluhy s košíkem, od lékaře s návleky na nohou a nedávno dokonce z restaurace bez placení. Rozhodně to nepokládám za výpadek paměti. Tak to dopadne, když člověk myslí na něco jiného. Na malém městě bývají obyvatelé shovívaví, obzvláště když vás znají. V nejbližší samoobsluze se zřejmě dost krade, protože zpřísnili opatření a prodavačky kontrolují, co mohou. Jedna z nich, moje bývalá žačka se mi omlouvala, že to musí dělat, i když ví, že jsem je ve škole vždy vedla k poctivosti.
Pěkně jste nám připomněla, že máme být ve střehu. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA