Průběžné výsledky Velké módní soutěže:
Velká módní soutěž:
známkování modelek
1. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
30.3.2015 17:21
Už vám odpovídat nebudu, ale ne proto, že nemám co, ale proto, že je to zbytečné.
VANDA Blaškovič
30.3.2015 16:53
Vážená paní Šimková, mýlíte se, poslední tečku za soutěží určitě udělá hodnotící komise a redakce. Pokud se nemýlím, tak jste Vy chtěla soutěž rychle ukončit.... Nespěchejte, trpělivost růže přináší. Přeji Vám příjemné jarní dny.
Hana Šimková
30.3.2015 16:40
Vaši úvahu jsem si přečetla pečlivě. Nevím, proč si myslíte, že jste to vy, která má za soutěží udělat tečku.Vaše fotografie trousíte všude a do soutěže jste si netroufla. Možná byste se divila, ale myslím, že by vaše hodnocení nijak kladné nebylo.Proto už se zklidněte a nezahrnujte soutěžící svými rádoby moudrostmi.Stejně si myslím, že si většina z nás bude nosit to, co chce a v čem se dobře cítí. Mějte se moc pěkně a pozor na to trní , u kterého tak ladně pozujete.
VANDA Blaškovič
30.3.2015 14:08
Dobrý den paní Šimková, přečtěte si prosím moji Úvahu o soutěži, možná tam najdete odpověď na Vaši otázku.
Hana Šimková
30.3.2015 10:43
Paní Blaškovič, už jsem si to všechno prohlédla a přečetla, ale proč jste nesoutěžila a jenom pokukovala , to nevím.
VANDA Blaškovič
29.3.2015 20:16
Paní Šimková, mám 2 outfity na svém profilu. Klidně se podívejte. A o čem diskutovat? Tady třeba o soutěži a jak ji pro příště vylepšit....:))
Hana Šimková
29.3.2015 19:48
O čem chcete ještě Vando diskutovat.? Ani jste se nám v žádném outfitu neukázala.
Alena Tollarová
29.3.2015 16:09
Rady poroty jsem si vzala k srdci a na profil jsem umístila svoji fotku ve vylepšeném outfitu podle těchto rad. Budu ráda, když mi do mého článku napíšete, jestli je to takto lepší.
VANDA Blaškovič
29.3.2015 15:34
Rychlé ukončení soutěže neznamená klid na hřišti. To je strkání hlavy do písku. Naopak. Je třeba diskutovat. Soutěž byla a ještě je jedinečná. Určitě pro většinu z nás i nesoutěžících inspirativní. Dozvěděli jsme se nejenom spoustu věcí o modelkách, ale poznali jsme i reakce druhých a udělali si o druhých i nesoutěžících obrázek. Jaký? To už ví každý sám. Každopádně velice zajímavá soutěž. Za sebe děkuji porotě i redakci.
Hana Šimková
29.3.2015 11:52
Tak už to prosím rychle ukončete, ať zavládne klid na hřišti. Tahle soutěž nebyla opravdu nejlepší nápad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem