Vtipnější vyhrává: Červené tričko

Vtipnější vyhrává: Červené tričko

2. 2. 2015
Vtipnější vyhrává
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martin Doležel
Chtěli byste taky vtipné tričko s potiskem? Jaké jsou možnosti? jednoduše navrhněte vtipnou hlášku, nebo si některou vyberte z již vymyšlených a nechte si takové tričko vyrobit od profesionálů...může být pro vás, ale také pro někoho jiného jako dárek: https://www.fanswear.cz/potisk-textilu/
Alena Vávrová
Olinko, klidně to triko přivezu, ale na zázraky já už dlouho nevěřím, i když ... teď se již delší dobu za jeden modlím...;-)
Olga Štolbová
Alenko, doufám, že to triko vezmeš s sebou do Poděbrad, třeba se na něj a na nás ostatní někdo chytí, pár pořádných chlapců by se hodilo, stejně tam budeme samé baby.
Alena Vávrová
Zojo, dcera je srandistka a asi věděla, že to ustojím. Kamarádky na tom s viděním nebyly asi líp než já, venku nosím brejle na dálku, navíc já měla na krku chvílemi foťák, dva řetízky...Triko už mi zůstalo ;-).
Hana Rypáčková
Budu dávat větší pozor na reklamní trika.Mám jedno Toi a vzadu jsou obrázky různých exkremetů...Je jen na spaní.
Zoja Sedláčková
Nasmála jsem se, to se ti dcera zavděčila, viď. A že Tě dobré kamarádky nevarovaly. I když, já bych to asi bez brýlí na tom tričku taky nepřečetla. :-)
Lidmila Nejedlá
Ano vtipné. Také mi darovali tričko s nápisem přes prsa v angličtině : Když na to nemáš, nesahej.
Lidmila Nejedlá
Ano vtipné. Také mi darovali tričko s nápisem přes prsa v angličtině : Když na to nemáš, nesahej.
Alena Vávrová
Evo, anglicky umím dost na to, abych věděla, co na tom tričku bylo napsáno. Ale v tom spěchu jsem se spokojila s tím, co bylo velikými písmeny a ještě mi to imponovalo. Šlo o naprosté přehlédnutí toho dovětku :-). Helenko, já bych to do sebe taky neřekla, ani tehdy :-).
Helenka Vambleki
Pěkné, kdo by řekl, že jsi taková odbornice na sex!!! Naši štíhlí mladí vyhráli na plese bílé triko XXXL a darovali mi ho. S nápisem Krematorium Ostrava!!! Ale já jsem pro každou srandu a nosím ho.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%