Vtipnější vyhrává: Mýval
3. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.2.2015 20:37
V lednu 2013 jsme měli ve městě atrakci - odchyt mývala, který utekl svému majiteli. Bylo pořízeno i video. http://www.podripem.cz/clanky/1894_video-myval-z-roudnice-utekl-predtim-pokousal-veterinare.html
Soňa Prachfeldová
3.2.2015 16:11
Je to roztomilé zvířátko, v zoo se moc ráda na něj podívám, pěkný příběh, jen konec trochu smutný.
Jana Šenbergerová
3.2.2015 13:38
Moc pěkný příběh, hezky napsaný. Zvířata jsou vždy vděčnými náměty, které potěší. Mně bohatě stačily rybičky, různí hlodavci a ptáci, kterými naše dcery zpestřily náš život. :-)
Eva Mužíková
3.2.2015 11:57
Ve svém životě jsem chovala ledacos, ale na mývala bych si i přes jeho roztomilost netroufla..
Alena Vávrová
3.2.2015 10:03
Jak nemusím TV reklamy, tak kdysi se mi líbila ta "Mývale, pojď mýt nádobí, mám nový Jar..." nebo tak nějak. Jsou to chytrá a neuvěřitelně hbitá zvířátka, ráda je v ZOO pozoruji.
Hana Rypáčková
3.2.2015 08:56
Nudíte se ? Kupte si medvídka mývala.....
Moc jsem je obdivovala, taková roztomilost.Jednou jsem však viděla film, co ty potvůrky nadělají v domovině škody...
Zuzana Pivcová
3.2.2015 08:49
O téhle dlouhé cestě mývala informovaly před několika lety naše sdělovací prostředky. Náš nájemník v jižních Čechách měl několik let mývala, kterého choval od mláděte. Byl to jeho miláček a zábava pro návštěvníky, veselý, dovádivý, byla to sehraná dvojka. Pohyboval se celkem volně na dvoře a v bývalé maštali, na noc se nechal zavřít do voliéry. V dospělosti se v něm však čím dál víc začala ozývat touha po svobodě, vylezl do krovu mezi trámy a nechtěl se nechat chytit. I ke svému páníčkovi začal být agresivní. Pak zmizel beze stopy. Pán se dlouho trápil, představoval si, jak někde strádá, nikdy se už nedověděl, jak skončil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA