Vtipnější vyhrává:
Já jsem ti to říkala!
4. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
5.2.2015 22:59
Jo,Zuzko,díky klíčům se dá zažít cokoliv.Doufám,že jste si nechali udělat náhradní,pro případ "co kdyby"...
Soňa Prachfeldová
4.2.2015 21:18
Stát se může snad skoro všechno.Život nám nalajnuje tolik příběhů a když jsou humorné je to bezva, jako tenhle příběh.
Eva Balúchová
4.2.2015 20:22
Pobavila jsem se a taky jsem si vzpoměla na svůj malér.Měla jsem obchod ve zdravotním středisku a WC bylo o patro výš.Tak jsem zamkla na visací zámek , ten se zasek a já zůstala před obchodem v pantoflích a tričku.Venku sněhu po kolena a oblečení,mobil a vše ostatní za zamčenými dveřmi.Dobří lidí žijí,jen jsem se k nim musela v pantoflích a nalehko přebrodit závějemi.
Marie Novotná
4.2.2015 18:34
Tohle se ti moc povedlo vylíčit.Mě to připomělo zabouchnuté klíče v zapalování v autě.Dveře se automaticky zamkly,motor běžel a rezervní klíče 5km daleko.Když jsem se vrátila,z auta se kouřilo,jako když začíná hořet.Hrůza !
Jana Šenbergerová
4.2.2015 16:42
Jejda, že jsem si nevzpomněla dřív. Připomněla jsi mi, Zuzko, že jsem problém se zabouchnutými dveřmi řešila celkem 3x za život. Pokaždé to stálo za to, ale bylo by to na dlouhé povídání. Občas člověk potřebuje připomenout, na co si má dávat pozor. :-)
Lidmila Nejedlá
4.2.2015 14:58
Zuzko, to by bylo, abys nedala do placu něco veselého. Také jsem si zabouchla domovní dveře. S bezpečnostním zámkem. Obrátila jsem se na hasiče. Přijeli hasičským vozem a zaparkovali před naším domem. Syn byl na služební cestě na Slovensku a volal mi:" Můžeš mi říct, co dělají hasiči v našem baráku?" No co asi dělají hasiči? odpověděla jsem, pak jsem kápla božskou. Kamarád, který jel kolem to hned prásknul.
Alena Vávrová
4.2.2015 13:54
Jo, jo, život tropí hlouposti, ale naštěstí konec dobrý - všecko dobré. Hezky jsi to popsala. A jak píše nakonec Zoja, na to nesmím zapomínat.
Eva Mužíková
4.2.2015 13:24
Zuzko, dobře že jsi se rozhodla přispět svojí " troškou do mlýna" Nejdříve jsem čekala, že si sestra nechala klíče doma, ale jak vidno, ne, ale i Tak vám to nebylo nic platné.. Já se starám o souseda, který tvrdošíjně nechává klíč zevnitř. Je po několika infarktech. Pochopitelně to skončilo jednou až na policii. Naštěstí příslušníci bušili důrazněji, nežli já a souseda probudili..
VANDA Blaškovič
4.2.2015 12:52
...no, no za to mohl být docela dobrý obídek třeba v Alkronu...:)...ale sestřičky, máte zámek opravený a už nebudou dohady, že....pokud nenecháte klíč zevnitř..:))
Zoja Sedláčková
4.2.2015 10:59
Jo, se zabouchnutými klíči nebo klíči z druhé strany v zámku mám taky spoustu příhod. Když jsme bydleli na sídlišti v Ďáblicích, tak jsme měli po sousedech rozeseté planžety, kterými se dal zabouchnutý zámek otevřít. Vyrobil je jeden šikovný soused. S bývalým manželem mám podobný příběh jako Hanka Š. Nakonec jsem musela nad nás k sousedům a bušila jsem na okno ložnice zvenku smetákem. Vyšel ven se slovy "Co tady blbneš, proč si nezazvoníš?" A klíče zevnitř v zámku nenechávejte, zvlášť pokud žijete sami. Mojí mamce se to stalo osudným.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA