Jak jsem viděl záhadný úkaz
7. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
9.2.2015 19:23
Paní Lidmilo. Já se musel dokonce podívat po Vašem dotazu do slovníku, abych věděl, co je anthroposofie je.
Lidmila Nejedlá
9.2.2015 00:16
Pane Libánský, jste členem nebo navštěvujete anthroposofickou společnost? Jsem zvědavá...
Soňa Prachfeldová
8.2.2015 09:47
Humorné, myslím, že některé tajemné úkazy vnímá víc náš pejsek, než my . Také se mnou trhou nezvyklé zvuky, zejména pozdě v noci, stín, něco zapraská a co já vím :-)
Marie Novotná
8.2.2015 08:41
Připomělo mi to cestu z taneční zábavy s kamarádkou za sousední vesnice.Svítil měsíc a stíny stromů a šustot okolní přírody skýtal dojem,že nás někdo sleduje.Čím víc jsme pozorovaly okolí,tím víc nám připadalo,že v roští někdo je.Zastavily jsme -šustot přestal,jen jsme se rozešly,hned slyšíme nezvyklé zvuky-halucinace,nebo snad tam někdo je?
Jiří Libánský
7.2.2015 23:53
Četl jsem toho hodně. Ale Hovory s Bohem ne. Možná ke své škodě a budu to muset napravit.
Tuto příhodu jsem zde uvedl záměrně. Co vypadá na první pohled záhadně, nemusí být hned z vesmíru a nebo záhrobí.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 21:20
Jiří, tak jsem si tu početla a zajímalo by mě, jestli jsi četl některou z knih N.D. Walsche z cyklu Hovory s Bohem.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 21:16
Hanko, než člověk prohlédne, je to napínavé, že? Prasata by bylo slyšet. :-)
Hana Rypáčková
7.2.2015 20:39
No právě, Jano.Zrovna dnes se mi zdálo, že vidím v lese velblouda.Byl to shluk kmenů a kámen.Hlavně, že to nebyla přemnožená prasata .
Zuzana Pivcová
7.2.2015 20:17
Kdoví, možná ale, že Ti nějaké poselství přece jen nesl, a to víš dobře i Ty sám. Jinak bys tenhle záhadně úsměvný příspěvek přece nedal do rubriky Mezi nebem a zemí. :-)
Jana Šenbergerová
7.2.2015 12:12
Miluji ty chvíle napětí předtím, než odhalím, že to, co se mi jeví být záhadným, je něco známého. To určitě dobře znají všichni, kteří špatně vidí. Rozšiřuje jim to svět o další, ostrovidy nepoznaný, rozměr.
Dík za pěknou chvilku napětí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA