Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

Velká módní soutěž:
Sněhová vločka a Meginka

11. 2. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Slavíková
Kabátek dobrý, šála pěkná, ale v jiné kombinaci. Šála by se mi líbila na jednobarevné, třeba červené bundě. Chválím brýle i šedivou ofinu. Boty jsou příšerné. Sebechvála mi nevadí, je to soutěž, Eva se zkouší předvést.
Helenka Vambleki
Boty hodnotím, jsou do sněhové nadílky neocenitelné. Ke "sněhové vločce" by určitě víc ladila bílá šála, ale i trochu skromnosti, sebechvála smrdí až ke mně do PC, celkově dávám 2
Alena Tollarová
Paní Eva píše, že jde o sportovní oblečení. Podle mého názoru kabátek sportovní oblečení není. A promiňte, byť jednotlivě jde o hezké kousky, já bych je spolu nekombinovala. Vysoké šněrovací boty mi u tohoto outfitu vadí asi ze všeho nejvíc. U mne 4.
Eva Mužíková
Střih a vzor látky na kabátku - nádhera. Mně by vyhovoval nepatrně delší, kousek pod zadek. Boty jsou podle mne příliš výstřední, ke všemu na poslední fotce špatně nafocené, vypadají ještě robusněji, než jsou... První fotka mne na první pohled upotala, Eva je velmi sympatická paní. U mne za 3.
Hana Šorejsová
Kabátek je velmi elegantní, ale šála s "norským vzorem" mi nejde ke kostce, a boty bohužel to ne. Taková "bagančata" skutečně tak k bundě, vzaly celkový dojem toho oblečení, nejsem přísná, ale vyjadřuji svůj názor. Paní Eva je sympatická, hodnotím 2-.
Lidmila Nejedlá
Paní Eva je mi sympatická, protože se nebrání šedinám a nosí brýle jako já. Je frajerka bez čepice, bez rukavic... a to mi k celkovému dojmu u zimního oblečení chybí. Boty do zimního terénu jsou prima. Sluší víc ke kabátu než k bundě.
Miluše Hasenohrlová
Paní Evo, kabátek,šála i kalhoty super sladěné, to bych neměnila.Zato boty jsou jak z jiného světa .... Hodnotím 2-
Eva Balúchová
Kdybych já měla takový krásný kabátek,tak bych si vzala černou nebo šedou šálu.Kalhoty jsou super.Boty mě ke kabátku nesedí,volila bych nějaký typ válenek. Je to názor laika,vidíte,že každá to vidíme jinak.Důležité je,že vy se v tom cítíte dobře. Dávám 2

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%