Velká módní soutěž:
Můj outfit pro volný čas
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
22.2.2015 15:33
Paní Aleno,
myslím, že mnoho lidí jste nepobouřila, protože to všichni bereme jen jako hru, nic víc, alespoň já ano.
Vkládáte mi do mých úst, co jsem nesdělila, jsou to jen Vaše slova a názory.
Vy jste zde neudělala pozdvižení svou vizáží, ale tím jak se ke všemu vyjadřujete.
A já když někoho už mám hodnotit vidím za vizáží především človíčka, nejen oděv a z paní Lidmili vyzařuje klid, oduševnělost, životní zralost.
I já jsem mimo jejího textu fota nehodnotila nejlépe a přesto mne paní Lidmila zaujala hlavně jako žena-člověk.
Alena Várošová
22.2.2015 14:20
Paní Evo,paní Vanda má pravdu.Paní Lidmila byla kdysi krásná žena viz portál 52 let,ale zub času se podepíše časem na každé z nás.Stáří nelze tzastavit Jak jsem to napsala,tak si za tím stojím i když mnoho lidí jsem si proto pobouřila a nebylo to tím,že jsem na posledním místĚ a budu aspon PRVNÍ OD KONCE.Vím z Vašeho článku,že jste přišla o svou drahou maminku.Každý máme v srdci žal ,smutek i paní Lidmila a tím chcete říc,že když je někdo víc výrazný ,že by měl na hlavě nosit burku a nebo mít hlavu zabořenou do písku jak pštros.V tom to není,tady se nehodnotí jestli má člověk rozervané srdíčko,či nikoli.ˇA tím,že jsem se přihlásila a udělala jsem tady pozdvižení snad svou vizáří, či svými články,asponˇse tady něco děje,vždytˇse bavíme,jde jenom o hru.
VANDA Blaškovič
22.2.2015 11:11
Vážená paní Krausová, tady se jedná o Velkou módní soutěž, kde se hodnotí, která z nás předvede lepší outfit a tím i sebe. Proto se dělá i pořadí. Jedná se o hru, soutěž, kde se určuje pořadí. Takže určitě bude někdo ze soutěžících lepší a někdo horší. Člověk může mít v této soutěži srdíčko, duši, energii ale když se prostě nevhodně oblékne, tak neobstojí, tedy myslím že neobstojí. Srdíčko je chvályhodná věc ale jaksi v této soutěži není prioritní. Toť můj názor. Děkuji.
Eva Krausová
22.2.2015 10:22
Paní Alenko,
nad věcí asi moc nejste, dle toho, jak jste hodnotila paní Lidmilu. A nejde ani tak o body, jako o slovní vyjádření k nim. Já také nechodím ke kosmetičce,ani k prof.fotografovi/zajímavá fota lze udělat i bez něj/, dokonce se ani léta nemaluji,ač by mě řasenka a rtěnka zvýraznila někdy...Prostě to k životu nepotřebuji.
A myslím, že zde z nás žádná není ani lepší, ani horší, vše je o něčem úplně jiném, než o vizáži...
Je to o srdíčku,duši, životní energii a úsměvu na svět, chcete-li.Eva
Júlia Vonásková
18.2.2015 18:10
p. Aleno,nic mě nepřišlo,žádný vzkaz,požádala jsem o přátelství,protože bych Vám chtěla napsat.....ale ne veřejně krásný večer přeje Julie
Soňa Prachfeldová
18.2.2015 16:22
Paní Aleno, jste přirozená, velmi hezká žena, podívejte, jaký jste vzbudila ohlas. Každý se oblékáme podle svého vkusu a možností. A jste tedy krásná venkovanka, rozesmála jse mě s těmi slepicemi a hospodářstvím, super !
Alena Várošová
18.2.2015 14:59
Paní Julie odepisovala jsem Vám 2 x ,ale nodeodešlo to,asi je to blokováno,škoda.
Júlia Vonásková
18.2.2015 07:10
P.Aleno,srdečně Vás zdravím,asi jsem o něco přišla,hodnocení,ještě pokračuje?já jsem myslela,že prvních deset,...kde jsou ostatní děvčata?že by nás už nechali v klidu !at se přihlásí,jsem zvědavá na ně jak zvládnou kritiku.P.Aleno nic si z toho nedělejte,hlavně se usmívejte a budte nad věci,vsechno jsem prošla,přečetla,našla a je mě to jasné!hluboce se omlouvám za hodnocení!!!!!!!.já o popularitu nestojím,tak mlčím,čím víc se budete hájit,tím to bude horší,krásný den Vám přeju a hlavně usměv:)
Alena Várošová
17.2.2015 11:05
Paní Evo,pokus by jste si přečetla všechna hodnocení i odpovědi,tak by jste zjistila,že jsem dávno nad věcí,než jste na to přišla Vy.Fotky jsem tam dala jaké jsem měla po ruce, fotiila mě spolubydlící...Kdybych věděla,že se do takového soutěže přihlásím oběhla bych kosmetičku,kadeřnici ke kterým nechodím i profesionálního fotografa.Každému se zrovna nemusím líbit a nemusím být každému sympatická.Hodnocení mě nemůže rozházet.Že mám nehorší bodování,to mě vůbec netrápí,ještě je tam jedna volná známka 5,která mě asi chybí..Jste lepší gratuluji.
Eva Krausová
16.2.2015 23:32
Paní Alena nemohla myslím u poroty dopadnout lépe... 3 foto s kabátkem je myslím nevkusné vzhledem k věku a málokterý fotograf by ji takto fotil... Chybí i nápad na prostředí,jistě by se fota dala oživit zcela jinak, aby prostředí dodalo paní Aleně šmrnc společenské dámy. Hodnocení? 3 a za třetí foto 4, nemohu si pomoci. A asi by měla být více nad věcí a nebrat tak vážně kritiku některých v diskusi. Je to jen zábava přece.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA