Miluju slunce a moře, jaro léto, prostě teplo
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
15.2.2015 19:42
Aha, Vy jste představila ve Vtipnější vyhrává toho svého psího řidiče. Ten nápad se mi líbil a připomněl mi souseda, který kdysi řídil pravidelně s Borečkem na klíně a policajti na malém městě ho ze známosti nechali. Tak ať máte hodně chuti psát pro tenhle portál i nadále.
Naděžda Špásová
14.2.2015 10:25
Děkuji všem za hezké přijetí. Pochvala a milé slovo vždycky potěší a nikdy jich není dost. Přeji všechno nej.
Eva Balúchová
13.2.2015 20:26
Ještě bych chtěla napsat,že je od vás hezké,že jste se nám představila.
Je fajn,že o vás už něco víme.Máme podobné zájmy a většina si užíváme důchodu.
Alena Várošová
13.2.2015 20:13
Opravuji se nejcennější,vynechala jsem písmenko a to mi občas ulítne.
Alena Várošová
13.2.2015 20:05
I já Vás vítám paní Naděnko na těchto stránkách a přeji Vám hodně úspěchů a ještě víc zdraví,vždyt to je to nejcenější co člověk má.ˇKaždý člověk může mít šrám na srdci,ale ti druzí o tom ani neví, musí se vzchopit a žít dál a nedávat to na sobě znát,ale bolí to.Sluší Vám to opálení.
Alena Tollarová
13.2.2015 19:34
Vida, zase jedna "nadLabačka". Vítejte mezi námi. A kdo ví, třeba další přehlídka bude ve fóru ... :)
Miluše Hasenohrlová
13.2.2015 19:29
Paní Naďo zdravím Vás na ÍČKU.Jsem nadšená z toho, že máte ráda teplo, léto a moře jako Já.Dvě děti a jednu vnučku :-)))ať se Vám tady líbí :-)))
Eva Mužíková
13.2.2015 19:20
Hurá, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic.... vítám Vás i já Naděždo, přeji, ať se Vám na I 60ce líbí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA