Vtipnější vyhrává: Outfit
na schůzku s kozlem
13. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
15.3.2015 13:46
Ali,je světlounce růžové.kdysi bych do kombinace s červenou "nešla",teď se mi líbí.A díky,vím,že to černé "není"pro mě to pravé.mm
Alena Tollarová
15.3.2015 13:42
Kozel nekozel, každopádně mm to bílé sako je mnohem hezčí než to černé a v kombinaci s červenou kalhotou a květovaným tričkem je moc pěkné :)
Eva Mužíková
15.3.2015 13:37
Maruško, zase jsem se upsala, já jsem ale trdlo... pochopitelně ne Lidmily, ale Tvůj,,, :))))) Ale to mne trochu asi popletl Libor, jak odpovídá Lidmile a já jsem nepřemýšlela... Ale vím, že je to psina, o nic nejde :))))
Marie Magdalena Klosová
15.3.2015 13:17
A jaký kozel Lidmily?Kde ta přišla ke kozlovi?! Zdravím všechny příznivce kozlů:mm
Eva Mužíková
14.3.2015 14:21
S dovolením Libore... máš postřeh. Kozel Lidmily má dokonce v uších známky a hustou bradu.... to si tedy myslím já
Libor Farský
14.3.2015 13:59
Outfit Magdalenky i Kubíčka jsou jasné jedničky. Horší je to s kozlem.
1. Paní Lidmilko, kde vidíte ten šťastný pohled? Mně takový nepřipadá.
2. Na prvním obrázku má kozel na hlavě bílé rohy, na dalším pak cosi jako parohy. Tedy měnil před focením svoji paruku?
3. Není tomu nakonec tak, že autentický snímek ze ZOO je jen ten druhý, kdežto na prvním obrázku je kozel, kterého chovají v redakci i60?
Marie Magdalena Klosová
14.2.2015 22:18
Moje milé,Jsem ráda,že jsem vás pobavila.Mě samotnou tento nápad "zabít dvě mouchy jednou ranou"potěšil.A děkuji za vaše milá a přívětivá hodnocení.vychází to "na vyznamenání.mm
Zoja Sedláčková
13.2.2015 19:50
Moc hezký příběh i hezký ohoz. Jen mne trochu mrzí, že jste mi "vyfoukla" téma :-). Jo, kdo pozdě chodí... Nešlo o kozla ale o dokonalý outfit na koupel s vnukem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA