Vtipnější vyhrává: Jak
jsem se nestal chemikem
15. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Huspek
15.2.2015 20:03
Děkuji za komentáře, jednoho to pobídne k dalšímu psaní, i když popravdě řečeno si raději hraju s fotkama. U těch není třeba sledovat tok děje, aby se pointa dostala až na konec a vlastně aby tam vůbec nějaká byla... Dneska jsem pro noviny zpovídal prvního starostu novodobé historie naší obce (Loučim) a to je taky zajímavá práce.
Pro tento web jsem připravil ještě jeden příběh, zase je v tom učitelka (nic proti kantorům, nebrat si to osobně), nahraju zítra, aby nebylo přehuspekováno.
Hezký večer.
Alena Vávrová
15.2.2015 19:46
Tak jsem si nad vaším článkem pěkně zavzpomínala, jak jsem válčila pro změnu s chemikářem já. To by bylo ale dlouhé povídání. Nebýt toho, tak by bývala byla chemie mým oblíbeným předmětem, zrovna jako fyzika. Já si z chemie krom těch pár vzorečků ještě pamatuju formulaci "lakmus barví modře, fenolftalein červeně" a že pan učitel opakovaně říkal, že jeho nejoblíběnější prvek je měď (lat. cuprum). Což naprosto sedělo.
Jana Šenbergerová
15.2.2015 19:40
Jste opravdu moc dobrý vypravěč. Nikdy nejste nezklamal mé očekávání, spíše naopak.
Hana Rypáčková
15.2.2015 19:39
Hezké vzpomínání.My měli starší , kulatou a unavenou učitelku.Nejlepší žáci byli ti, co pomáhali vymývat nádobíčko a různě posluhovali.Moc mě to nebavilo, teprve na gymplu jsem tomu přišla na chuť- hlavně pokusy.I když pan profesor měl taky jiné zájmy , denně si odnášel v aktovce jednu ukradenou cihlu a ještě se tím chlubil.Postavil si dům.Nejlepší je samostudium.
Zuzana Pivcová
15.2.2015 19:16
Jste výborný vypravěč, nepotřebujete žádné srandičky, ani drsnou satiru. Vyprávění od Vás se mi čte samo.
Eva Balúchová
15.2.2015 19:15
Vždyť to byla úplně neškodná zábava.A kvůli tomu jsme přišli o chemika!
Připoměl jste mě moje roky ve škole.Chemie mě moc bavila,dokonce při ukončení 9.třídy jsem měla na vysvětčení napsáno :Vyniká v chemii.
Dnes ještě ke vzorci vody a kyseliny sírové přidám vědomost kyseliny mravenčí.
Michaela Přibová
15.2.2015 17:53
Moc hezký příběh a ještě k tomu velmi vtipně a poutavě napsaný. Navíc kultivovaný. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA