Můj první nákup na Rohlíku

Můj první nákup na Rohlíku

14. 2. 2015
nákupy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mi Lac
Potraviny jsou dobrá věc z e-shopů. Jen je velká škoda že fungují nejvíc ve velkých mněstech. Vesničky o dvaceti - třiceti chaloupkách, kam zajíždí autobus dvakrát třikrát deně na tyto služby vůbec nedostanou. Jsem člověk nekoukavý .A z tohoto dúvodu jsem se radši přestěhoval do bývalého okresního města, abych měl vše v dosahu pěšmo. Bohužel jsou tytonaše nádherné Vysočinské rodné vesničky bez auta a řidičáku praktycky nedostupné. Těžko se to nechá vyřešit jinak než Sociálnímy službamy. Zdraví Míra ZR. 1960
Radovan Cakl
Vezmu jen 1 položku z tohoto nákupu (škvarkovou pomazánku) a k tomu kupecké počty. Koupili jsme u soukromníka 10 kg řemenového sádla s kůží za 600 Kč. Po vyškvaření a umletí tak máme 2,30 kg škvarkové pomazánky, při ceně Rohlíku za 644 Kč. K tomu ještě 5,20 kg čistého domácího vyškvařeného sádla prakticky zadarmo. K uvařeným a rozemletým kůžím jsme přidali 1 kg plecka za 120 Kč a z toho máme ještě 3 kg domácí tlačenky. Takže suma sumárum, za 720,-Kč máme 2,30 kg škvarkové pomazánky, 5,20 kg čistého sádla a 3 kg tlačenky. A práci mi Jitka platí v naturáliích ;-)))
Eva Mužíková
Také jsem se zajímala o tuto službu u nás, ale nějak mne nenadchla. Není to údajně firma liberecká, zboží dodávají až další den.. No co, bez této služby se mohu lehce obejít, ale určitě ji nezavrhuji...Škvarky a jelítka... mňam
VANDA Blaškovič
...no Hanko, Vy kteří máte domácí škvarečky, domácí jelítka, domácí zabíjačku...Vám je hej!..:)) to naprosto chápu..:))
Hana Rypáčková
Je to dobrá služba To všechno bych si objednala a ž první dvě položky...to by nahradila lahvinka.A venkovské slepice asi nejsou "cerální,"když si zobou žížaly, brouky a červíky, hrabají všelijaké larvy.
Růžena Antlová
U nás na Moravě by celková částka za tento nákup byla něco kolem 280 korun takže když sleví z částky 500 Kč 200 Kč tak bych to brala. Před objednávkou bych si ale ceny porovnala v supermarketech pěkně z domova třeba na tomhle odkaze http://www.kupujete.cz/potraviny
VANDA Blaškovič
...:) Vanda je také jméno jedné orchidejky, jinak v Chorvatsku roste le-Vanda=levandule..:)
Alena Tollarová
Kdo chce vědět, kolik stojí Vanda, ať hledá na mém profilu, to není žádná sranda. Rozhodně víc než rohlik ... :)
Radovan Cakl
Cereální vejce tří zrnin Podle legislativy musí krmná směs pro nosnice obsahovat 3 různé zrniny , které tvoří minimálně 60% objemu krmné směsi. Nejčastější kombinace je pšenice , kukuřice , ječmen. Obsah kukuřice zvyšuje obsah xantofylů ve žloutku a pozitivně ovlivňuje jeho barvu . Jinak běžná směs je např.: http://www.prohopo.cz/cs/p-2542-sypka-krmna-smes-pro-nosnice-top-20kg/?gclid=CK3cy4br4cMCFYfKtAod3n0AxQ . Těch Éček je tam až dost. Lepší jsou ze dvorka od známých za 2,50Kč.
VANDA Blaškovič
Vyfoceno, posláno, dáno i na profil...kokokokodák...:)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%