Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!

Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!

20. 2. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Redakce i60
Vážení čtenáři, prvních deset hodnocení platí až od této chvíle. Někteří z vás již hodnotili (přes profil autorky) ještě v době, kdy verdikt poroty nebyl kompletní. To však pravidla nepřipouštějí.
Helenka Vambleki
Taky jsem na článek narazila v komentářích a tak se chytám příležitosti hodnotit. Lidmila je dáma, která si na nic nehraje. Má líbivé oblíbené šaty a k nim krásné pletené ponožky, které jsou víc jak praktické, nohy jsou v teploučku a nositelka neohrožuje své ledviny a močové cesty/ nemoc právě od studených noh/. Povídání krásné a že fotky se moc nepovedly? V případě módní přehlídky by byl po ruce fotograf profesionál. Bodovat se má outfit pro volný čas a tenhle model to na 100% splňuje. Dávám 1
Alena Tollarová
Mám za to, že první přispěvatel by měl se svým hodnocením přijít až po zveřejnění článku redakcí. Já jsem hodnotila, protože se objevil v defilé komentářů a mě vůbec nenapadlo, že článek ještě není vydán.Jen mi bylo divné, že vyšel bez kompletního hodnocení poroty.
Hana Rypáčková
Protože jsem nedala známku k svému hodnocení , dávám 1. Článek není pro všechny účastníky označený a redakce ho nemůže vydat...
Eva Krausová
Kde je text a hodnocení paní Táňy Havlíčkové z poroty? Dnes jsem příspěvek paní Lidmily ani nenašla vpravo nahoře na stránce, abych na něj klikla a podívala se znovu, musela jsem na profil paní Lidmily...? Musím ještě dodat, je to bez ohledu na známky vítězka prostě,sálá z ní láska, pokora, pohoda,klid,oduševnělost, ale i ženskost a šmrnc zároveň. Zde žádného hodnocení není už pořeba... Ale ostatní dámy, přihlašte se, třeba je mezi námi více takových Lidmil.
Jana Šenbergerová
Moc sympatický model. Bez teplých ponožek v zimě v létě ani ránu, takže chápu. Hodnotím i ten nápad předvést domácí oděv za 1.
Zuzana Pivcová
Ty jsi, Lído, typ křehké dámy, i když jsi nepochybně vnitřně velmi silná. Proto Ti podle mého sluší oblečení s trochou nostalgické romantiky poněkud více než sportovní oděv, i když (zase to odporovací "i když") jezdíš na kolečkových bruslích. To, žes zvolila pro prezentaci domácí oděv, je jen odrazem Tvého obvyklého "bytí nad věcí", velkorysosti a upřednostňování jiných hodnot než je vnější pomíjivost. Právě proto bys na sobě mohla mít cokoliv bez obav, že propadneš, protože na tom nebazíruješ. Proto jsi sama v sobě už předem vítězka, právě tak jako Lady Sympatie.
Soňa Prachfeldová
Paní Lidmilo, líbí se mi Vaše nenucenost , krásná přirozenost a byla byste elegantní i v montérkách myslím. Pejsek mazlík že ? Připadáte mi na fotkách jak starší sestra T.Medvecké. Za 1.
Alena Tollarová
Lidmilo ty šaty musely být krásné, když byly nové. A byla by určitě škoda se jich zbavit, když je Ti v nich tak příjemně. Obdivuji ženy, které nosí doma dlouhé šaty. Ten červený pléd bych k nim asi nevzala, ale když je to doma, tak konec konců proč ne. Líbí se mi ta poslední fotka s pejskem. Vyzařuje z Tebe klid a pohoda, škoda že fotky nejsou kvalitnější. Na nic si nehraješ a text, inu pěkný jak to Lidmila umí ... u mě 2.
Hana Rypáčková
Lidmilo, nepoznala jsem tě z fotky.Čtu,bavím se, pěkně vtipné...Ta jim to natřela, říkám si. No teprve pak jsem zjistila, že jsi to ty..Skvělé...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%