Asijská nit
21. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.2.2015 14:55
Ali, přesně to mne napadlo. Představa, že bych se měla hrabat v rozkroku cizích nevypraných pánských riflí, za účelem opravy místa, které je tak blízké intimní části těla je opravdu nepředstavitelná.......
Soňa Prachfeldová
23.2.2015 13:31
Povídky jsou něco mezi hororem, humorem, sarkasmem. A ještě se autor pobaví našimi komentáři . " Jen ho nechte, ať se baví " :-)
Alena Tollarová
23.2.2015 13:00
Já bych se - zašívajíc rozkrok u nevypraných kalhot kuřáka mužského pohlaví nejspíš zardousila něčím jiným. :) A pan Nekvasil se nejspíš našimi komentáři dobře baví :)
Eva Mužíková
23.2.2015 11:47
Půjčuji si v knihovně knížky pro svého souseda, kuřáka, aby se nenudil. Když mi je vrací, musím je s ohledem na další čtenáře, nechat několik dnů venku na balkoně, aby vyvětraly. Bylo by mi proti srsti, odevzdávat je takto zapáchající...
Jiří Libánský
23.2.2015 04:28
Take jsem byvaly kurak. Mohu potvrdit, ze jakakoliv soucast kurakova odevu mi spolehlive zveda zaludek. Nedovedu si predstavit, ze k necemu takovemu musim u siciho stroje priblizit oblicej. Ty svadleny chapu.
Alena Várošová
22.2.2015 13:20
Zajímavý článek pane Miloši u nás trošku zašmudlané kalhoty by taky nikdo nevzal k opravě..Paní Evo,takové ceny už nejsou.Jenom všití zipu,který jsem si donesla od 250,-Kč do 350,-Kč a to není žádný salon.To je lepší vyhodit a koupit novou bundu v hrabáku za 40,-Kč.
Jana Slavíková
21.2.2015 21:43
Za pětikilo vám dvoje gatě opravím taky a ještě si pro ně přijedu :-))
Alena Tollarová
21.2.2015 20:59
Je to zvláštní. Přečetla jsem si nadpis a říkala jsem si - Miloš Nekvasil. A měla jsem pravdu.
Eva Mužíková
21.2.2015 20:48
Nechci býti kritická, také dostávám od příbuzných prádlo na opravu. Kdyby mi někdo cizí přinesl rifle, viditelně nošené a nevyprané, také bych mu je nepřijala.... Ta cena je opravdu vysoká, za podložení rozkroku látkou a prošití, švadlena u nás v domě bere okolo 60ti kč
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA