Krvavé Holešovice
26. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
28.2.2015 21:00
Když jste psal o neonacistech a černochovi ze Severní Afriky, a jejich spolupráci, psal jste to tak, že jsem nabyl dojmu, že máte alespoň základní přehled o tom, tom, co se tam odehrálo. Asi jste si k tomu dost přidal, aby byl příběh zajímavější ale tím ho trochu dějově zamlžil.
Miloš Nekvasil
28.2.2015 20:37
Pane Libánský,
je popsána situace před hlavní vrátnicí tržnice. Co se mezi stovkami stánků odehrálo řešila policie, asi několik dnů, se soudními tlumočníky v němčině a angličtině. Snad příčiny trestných činů pochopila. Není mi známo, že by důvody trestných činů v r. 2010 byly zveřejněny. Ani já nic víc nevím.
Olga Štolbová
27.2.2015 14:01
Také mě to zajímavé povídání přišlo trochu nejasné. Šlo o dva příběhy v jednom dni? Nebo se neonacisté z Chorvatska spojili s Afričanem a rozhodli se vymlátit Vietnamskou menšinu z Česka?
Jiří Libánský
26.2.2015 21:31
Nepochopil jsem ty neonacisty s nápisem Chorvatsko na triku. Kde se tam vzali? Jak souvisí s tou kriminální událostí? Jestli heilovali nebo tak něco, nedivím se, že je zatkli. Připadá mi nesmyslné, že neonacisté, bojující za rasovou čistotu by se spolčili s černochem. Máte to pane Nekvasile nějaké zmatené.
Alena Tollarová
26.2.2015 19:36
Pane Nekvasile, choďte do Lidlu. Tam se obléknete od hlavy až k patě a ještě přikoupíte potraviny. Bez stresu. I když u Vás, nevím nevím. Počkáme si na krvavou povídku z Lidlu. :)
Jana Šenbergerová
26.2.2015 19:22
Pane Nekvasile, vy ty události snad přitahujete! Nebo ony vás?
Přemýšlím, jak dlouho ještě budeme moci na Zemi žít, aniž bychom byli všichni ozbrojeni.
Lidmila Nejedlá
26.2.2015 16:42
Bydlím v malém lázeňském městě. I tady ale ubodal někdo Vietnamku v jejím krámku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA