Kouzlo časů minulých:
Rrrráááčte vstoupit!
3. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
4.3.2015 19:40
A do třídy nám přišly děti cirkusáků a v tělocvičně nám ukazovaly přemety ....
Zuzana Pivcová
4.3.2015 17:18
V dětství jsem byla nadšená, když přijel cirkus, právě tak jako houpačky a kolotoče. Vyvolávalo to už tehdy ve mně představu cestování po světě, po němž jsem toužila. Pak jsem začala měnit názor a dnes už zastánkyní této zábavy dávno nejsem. Především kvůli drezúře zvířat.
Alena Várošová
4.3.2015 16:39
Taky mám krásné vzpomínky na cirkus.Bylo to pro mne něco neobvyklého,když se tam zjevili artisté zavěšeni na kruzích a já ani nedýchala.Zážitek na celý život.
To už jsem jako malá i už větší cvičila závodně gymnastiku.Pak jsem se vdala a manžel mi tenkrát řekl:,buď závody, cvičení a kariéra,nebo rodina.A byla to ta rodina.
Alena Vávrová
4.3.2015 15:10
"Pane židiteli, pane židiteli, já vám dam hádankůů, anó?? Víte proč má kůň ocas?? "No nevím, klaun." "No přeci aby filarmónie mohla hrát na housle!!!" :-)
Bohužel, cirkus jsem naposledy viděla asi jen v televizi.
Soňa Prachfeldová
4.3.2015 13:41
Milé vzpomínání, vyvolalo ve mně krásné vzpomínky na mého dědu, který cirkus miloval a mě bral sebou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA