Vyznání
22. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
7.6.2015 13:23
Paní Elen.Ćert ať vezme všechny vrásky,dokud máme svoje lásky.Tak tomu se říká štěstí.
Elena Valeriánová
23.2.2015 10:30
Ještě jsem chtěla poděkovat za krásné ilustrační foto, které bylo přiděleno k této básničce.
Elena Valeriánová
23.2.2015 10:24
Všem Vám moc děkuji za hezká slova. Letos oslavíme s manželem 43 let a doufám, že nás ještě čeká něco víc než jen "pár" let. Tato básnička je tak nějak o nás i když mám celkem štěstí, že by pasovala i na některé naše přátele. Ostatní básničky, co tu mám, jsou tak nějak ze života a já si v nich některé lidičky připomínám.
Zuzana Pivcová
22.2.2015 20:49
Takové vyznání po letech mi není dáno slyšet, ale Vám ho opravdu přeji. Ve Vaší básni se mi líbí moudrost, životní vyrovnanost a dokonce i lehký humor (to kafíčko).
Alena Várošová
22.2.2015 14:41
Tak to je velmi krásné vyznání asi po dlouholetém manželsví.Má to cit,něhu,lásku díky Eleno
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA