Velká módní soutěž:
Moje vernisáž

Velká módní soutěž:
Moje vernisáž

28. 2. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Mohla by to redakce dát do tipovačky a je to bez řečí...Ale takhle je to alespoň zábava. Já všude letím na poslední chvíli a něco na sebe hodím.Budu se muset silně nad sebou zamyslet!
VANDA Blaškovič
Snad tady nejsme ve škole...pochopila jsem, že jako první máme napsat známku, aby to nemusela redakce lovit v textu a potom zdůvodnění. To je přece jasný. Tedy alespoň pro mne.
Růžena Antlová
líbí za 1
Alena Várošová
Já nechápu za co se holky omlouváte,na to taky ty příspěvky a komentáře jsou.Každý si může napsat slušnou formou co chce,je přece demokracie,né? To bylo jistě myšleno na mě?Já jsem musela taky čelit kritice,když do mě čtenářky píchaly jak vosy a hájila jsem se i když jsem se po těch kritikách nehodila anii na hnůj a nikdko z redakce nenapsal STOP jen známky.
Eva Balúchová
Já myslela,že máme obhájit svoje hodnocení.Tak se omlouvám a příště už jenom známka.
Jan Blahoslav
Asi už jsem poslední, ale pokud se žádá racio, nebudu plkat a vystavím za 1.
Redakce i60
Teda dámy! Místo abyste mnohé daly hned racionální známku, tak pořád povídáte. To je samozřejmě fajn, ale jak si s tím má redakce počít? No, už těch deset asi spočítáme a aritmetický průměr je jasný. Bude oficiálně vyhlášen v 18.00.
Alena Várošová
I když je dávno po hodnoicení a mé hodnocení nebude mít žádnou váhu,přišla jsem pozdě.Paní to celkem sekne,ty kožené kalhoty,já bych to však na sebe nevzala.ani ty rty bych si takovou rtěnkou nanalíčila.Za mne 2-,o bílé halence s černým prádlem nemluvě.
Alena Tollarová
Tento oufit se mi líbí, paní, která mi na prvním snímku připomíná paní doktorku Cajthamlovou, si může dovolit extravagantnější oděv. Líbí se mi včetně té hučky. Co však je pro mě nepřijatelné, je to prosvítající prádlo ... jen a jen proto u mě 2-.
Hana Šorejsová
Jste sympatická a půvabná dáma, zatím asi šestá v pořadí, co se představila. Váš vkus a styl se mi líbí a oceňuji stejně jako pan Tomáš, či obě Evy, hodnotím 1.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%