Vtipnější vyhrává:
Vše bylo na levačku
26. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
26.2.2015 23:03
Milá Jitko,je to ze života.A je fajn,že to umíš tak zábavně napsat,i když v daných okamžicích to,pravda,moc k smíchu není.A chlapi jsou prostě "z té jiné planety".Musíme je brát se vším všudy,když s nimi chceme být.Není to tak dávno,co jsem si sepisovala "pro a proti" k mému fungl novému partnerovi.Zvítězila ta "pro"a já,nejenže jsem tomu ráda,ale mám pocit,že ta "proti"se někam vytrácejí.Že by "mé pedagogické umění"?Nebo "jen" oboustranná tolerance?Ale po 47 letech...?
Zoja Sedláčková
26.2.2015 18:32
Jo, ještě něco. Víte, že se doporučuje trénovat si obě ruce? Co budeme dělat, když nám pravá třeba ochrne?
Zoja Sedláčková
26.2.2015 18:31
Jak já vás chápu! Můj první muž byl na tohle expert. Ale i Toník teď zaperlil. Přivezla jsem si z hor chřipajznu. je pravda, že jsem za deset let, co jsme spolu, takhle odpadla poprvé. Od soboty večer do včerejška jsem měla vysokou horečku. Odsunula jsem se do pokoje pro hosty, abych muže nenakazila. V neděli asi v půl jedné Toník nakoukl se slovy "To nebude nic k obědu?" že já ještě ani nesnídala, protože s horečkou 39,5 jsem nějak nemohla vstát, ani nezaregistroval. Nakonec mi donesl jogurt, uvařil čaj a sám se taky obstaral. A včera a dneska už uvařil oběd. Ale samotného ho to netrklo.
VANDA Blaškovič
26.2.2015 15:42
Jitko, ahoj, mne rozesmála ta věta: "tak tam tak často nechoď"...:)) já bych mu odpověděla:"Tak tak často nejez, nejlépe se to úplně odnauč a zítra si vař sám". Maximálně bych mu ráno uvařila silné kafe..:))
Eva Mužíková
26.2.2015 13:31
Já se Jitko nedokážu jednou rukou ani pořádně obléci, natož učesat, o WC ani nemluvím.... Vzhledem k tomu že žiji sama, jsem ušetřena případné nevšímavosti okolí.... zlatý Bertík, ten mi již přinese i brýle, ovladač, na WC se rád přihrne obvykle s pantoflí, či nějakou součástí mého oblečení v tlamičce a čeká a čeká:))))
Alena Várošová
26.2.2015 10:58
Jo,jo chlapi,když mají něco udělat,plno řečí a obě ruce levé. Když mají rýmečku rádi se nechávají opečovávat a je to i tak,jak říká paní Jitka na levačku.
Zuzana Pivcová
26.2.2015 10:32
Já vím, ono se to říká, ale zasloužil by tou levačkou trochu proplesknout. Vzpomínám, že když jsem kdysi žila s partnerem (který pak zahynul při havárii), tak jsem jednou dostala pořádnou chřipku a nemohla se jako obvykle starat o domácnost, a on asi za půl dne začal naříkat, že mu je taky hrozně zle, ulehl a mně nezbylo, než nastoupit službu. Přitom mu viditelně nescházelo vůbec nic, jen ta péče. :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA